emg home
RSS

Tema:   Novosti

Prijava SRS-a protiv 17 funkcionera

23. septembar 2010. | broj komentara 0

Srpska radikalna stranka podnela krivičnu prijavu protiv 17 bivših i sadašnjih državnih funkcionera zbog, kako tvrde, nezakonitih privatizacija Luke Beograd i kompanije Novosti.

WAZ: Postupamo u skladu sa zakonom

3. jul 2010. | broj komentara 0

Predstavnik medijske grupacije WAC u Srbiji Peter Lange izjavio je da WAZ postupa u skladu sa zakonima kada je reč o preuzimanju udela u Večernjim novostima.

Subotić: Uskoro dokazi o zloupotrebama u privatizacijama

17. maj 2010. | broj komentara 0

Biznismen Stanko Subotić odbacio navode da s kompanijom WAZ pokušava da preuzme tržište štampe u Srbiji jer, kako tvrdi, s tom firmom nije u poslovnim odnosima od 2008.

Mediji: Subotić i WAZ preuzimaju štampu

16. maj 2010. | broj komentara 0

Glavni urednici dnevnih novina Večernje novosti, Blic i Press saopštili danas da Stanko Subotić i nemačka korporacija WAC pokušavaju da preuzmu kompletno tržište stampe u Srbiji.

Saradnja WAZ-a i Manojla Vukotića?

23. mart 2010. | broj komentara 0

WAZ navodi da je s Manojlom Vukotićem sklopio ugovor po kom bi on, ako uspešno posreduje u prodaji Novosti WAZ-u, dobio pola miliona evra. Vukotić demantuje.

Asocijacija medija vraća novine na kioske Future plus

6. novembar 2009. | broj komentara 3

Članice Asocijacije medija od ponedeljka će ponovo isporučivati dnevne novine i magazine distributivnoj mreži Futura plus.

NIN prodat kompaniji Ringier Srbija

13. mart 2009. | broj komentara 0

Beogradski nedeljnik NIN prodat je Izdavačkom društvu Ringier Srbija za 810.000 evra, sasopštila Agencija za privatizaciju.

Pregovori o prodaji NIN-a s kompanijom Ringier

4. februar 2009. | broj komentara 0

Agencija za privatizaciju saopštila je da će početi pregovore s kompanijom Ringier Srbija o kupovini nedeljnika NIN, ali nije precizirala kada.

NIN bi Ringier Srbija i Novosti

26. decembar 2008. | broj komentara 0

Ponude za kupovinu 70 odsto društvenog kapitala beogradskog nedeljnika NIN dostavile su kompanije Novosti i Ringier Srbija, u čijem vlasništvu je dnevnik Blic, potvrdila Agencija za privatizaciju.

Analize

Privatne penzije i životno osiguranje

Šta nas čeka pod stare dane

Broj 540

23. septembar 2010.