emg home
RSS

Tema:   Ringier

Bez posla 400 zaposlenih u medijima

3. februar 2011. | broj komentara 0

U najvećim medijima u Srbiji u toku su otpuštanja velikog broja novinara i drugih zaposlenih, a prema nezvaničnim informacijama, očekuje se da će ukupno bez posla ostati oko 400 medijskih radnika.

Nebojša Spaić na čelu NIN-a

4. oktobar 2010. | broj komentara 0

Nebojša Spaić je novi glavni i odgovorni urednik NIN-a, saopštila je danas redakcija.

Mediji: Subotić i WAZ preuzimaju štampu

16. maj 2010. | broj komentara 0

Glavni urednici dnevnih novina Večernje novosti, Blic i Press saopštili danas da Stanko Subotić i nemačka korporacija WAC pokušavaju da preuzmu kompletno tržište stampe u Srbiji.

Ringier postao vlasnik 99,7 odsto akcija NIN-a

9. april 2010. | broj komentara 0

Izdavačka kompanija Ringier je saopštila da je danas na aukciji kupila dodatnih 13,2 odsto akcija Društva za novinsko-izdavčku delatnost NIN i tako postala vlasnik 99,7 odsto kapitala tog beogradskog nedeljnika.

Ringier i Springer u Srbiji će jačati Internet-medije

25. mart 2010. | broj komentara 0

Direktorka svih izdanja kompanije Ringier u Srbiji Jelena Drakulić-Petrović izjavlia, povodom najave o spajanju s nemačkim Axel Springerom, da će nova kompanija zadržati poslovanje u oblasti pisanih medija, a razvoj usmeriti na Internet-medije, koji su u početnom stadijumu

Springer i Ringier osnovali firmu za jugoistočnu Evropu

24. mart 2010. | broj komentara 0

Nemački izdavački koncern Axel Springer i švajcarski Ringier osnovali zajedničku firmu, koja će objediniti njihove poslovne aktivnosti na istoku i jugoistoku Evrope.

Ringier očekuje pad prihoda u Srbiji (VIDEO)

6. maj 2009. | broj komentara 0

Švajcarska kompanija Ringier ostvarila je prošle godine prihod od četiri milijarde dinara, što je 125 miliona dinara više u odnosu na 2007., saopšteno je danas na konferenciji za novinare.

Pregovori o prodaji NIN-a s kompanijom Ringier

4. februar 2009. | broj komentara 0

Agencija za privatizaciju saopštila je da će početi pregovore s kompanijom Ringier Srbija o kupovini nedeljnika NIN, ali nije precizirala kada.

Ringier preuzeo hrvatsku firmu Foto nekretnine

30. januar 2009. | broj komentara 0

Kompanija Ringier preuzela je hrvatsku firmu Foto nekretnine koja ima sajtove za prodaju nekretnina u Hrvatskoj i Srbiji, saopšteno je danas.

Blic pres d.o.o menja naziv u Ringier d.o.o

8. april 2008. | broj komentara 0

Kompanija Blic pres d.o.o od sutra će nositi naziv Ringier d.o.o, najavio je Atila Mihok, generalni direktor kompanije Ringier Srbija, povodom obeležavanja 175 godina postojanja te švajcarske izdavačke kompanije.

Analize

Na jesen zakon o restituciji

Obećana zemlja

Broj 578

16. jun 2011.