emg home
RSS

Ekonom:east magazin

Ekonom:east magazin je najuticajniji, najpouzdaniji ekonomski i biznis magazin u Srbiji koji svakog četvrtka čitaju svi članovi Vlade Srbije, rukovodeći ljudi lokalnih samouprava, direktori svih banaka u Srbiji, direktori svih najznačajnih preduzeća i veliki broj vlasnika i direktora malih i srednjih preduzeća.


Cenovnik oglašavanja | Novi broj | Pretplatne opcije

Ekonom:east magazin je i glavni izvor informisanja o ekonomskim i poslovnim zbivanjima i za ambasade, međunarodne institucije, ekonomske stručnjake, naučne radnike, i mnoge druge uticajne ljude.

Od 15. oktobra 2007. Ekonomist magazin izlazi u punom koloru, sa novim, atraktivnim vizuelnim identitom i unapređenim sadržajem. Ekonomist magazin izlazi 50 puta godišnje u tiražu od 10.000 primeraka.

Oglašavanjem u Ekonom:east magazinu, Vaši klijenti dobijaju i dodatnu vrednost za svoj uloženi novac jer Ekonomist magazin od 1. jula 2006. čitaju i svi putnici Lufthansinih aviona iz Beograda.

Podsećamo Vas da od početka 2006 godine, svi putnici JAT-ovih letova ka i od najvećih evropskih gradova (London, Pariz, Rim, Moskva, Beč, Cirih, Frankfurt, Minhen, Prag) imaju mogućnost da čitaju Ekonom:east magazin.

Oglašavanje u Ekonomist magazinu je NAJBOLJI način da komunicirate sa vašim poslovnim partnerima, potvrdite i unapredite svoju poslovnu reputaciju i uspeh vaše firme predstavite svim uticajnim ljudima u Srbiji.

 

Kontakt

 

EMG Marketing
Tel:
Fax:
E-mail:
Marketing menadžeri

Ivica Šaranac
Tel:
E-mail:

Snežana Petrović
Tel:
E-mail:

Danijela Lalić
Tel:
Email:  Ekonom:east Media Group