emg home
RSS

Tema:   Dunav osiguranje

Slavica Đukić-Dejanović: Tržište osiguranja ima veliki potencijal

28. mart 2012. | broj komentara 1

Tržište osiguranja u Srbiji ima veliki potencijal i značajan je izvor za investiranje, što su prepoznale domaće i strane kompanije, izjavila predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović na otvaranju konferencije o razvoju tržišta osiguranja u jugoistočnoj

Država plaća premije osiguranja za kredite za stočarstvo

27. mart 2012. | broj komentara 0

Država će plaćati punu premiju osiguranja za subvencionisane kredite namenjene stočarstvu, izjavio ministar za poljoprivredu Dušan Petrović.

Vlada ustupila Dunav osiguranju Rehabilitacioni centar Zlatar

3. januar 2012. | broj komentara 0

Vlada Srbije ustupila je Rehabilitacioni centar "Zlatar" kompaniji "Dunav osiguranje" kao kompenzaciju dugova 108 preduzeća u Srbiji, koja su duže vreme u restruktuiranju i privatizaciji.

Dunav osiguranje preuzelo centar Žubor

16. decembar 2011. | broj komentara 0

Kompanija Dunav osiguranje postala je, odlukom Vlade Srbije, vlasnik Kuršumlijske banje, odnosno Rehabilitacionog centra "Žubor", kazala je predsednica opštine Kuršumlija Vesna Jakovljević.

Dunav osiguranje preuzima PPT transport iz Trstenika

19. novembar 2011. | broj komentara 0

Preduzeće PPT transport iz Trstenika saopštilo je da je dobilo odobrenje programa restrukturiranja čime su ispunjeni uslovi da tu firmu preuzme Dunav osiguranje.

Dunav osiguranje doniralo Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta

31. maj 2011. | broj komentara 0

Kompanija Dunav osiguranje ove godine je dan kompanije - 31. maj, koji je i Dan srpskog osiguranja obeležila donacijom aparata vrednog 7.000 evra Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta dr Vukan Čupić iz Beograda.

Ustavni sud odbacio žalbu Dunav osiguranja

10. maj 2011. | broj komentara 0

Upravni sud Srbije danas je odbacio žalbu Dunav osiguranje na odluku Komisije za zaštitu konkurencije da je dogovorom o iznosima premija osiguranja, u kojem je učestovala i ta kompanija, narušena tržišna konkurencija.

15 uhapšeno zbog sumnje u pronevere u vezi sa auto-osiguranjem

1. februar 2011. | broj komentara 1

U Zrenjaninu i Novom Sadu uhapšeno 15 osumnjičenih za primanje i davanje mita, zloupotrebe i prevare u osiguranju, saopštila zrenjaninska policija.

Osiguranici Dunava oštećeni za oko 15 miliona dinara

12. oktobar 2010. | broj komentara 0

Osiguranicima Dunav osiguranja u nedelju je, tokom nereda u Beogradu, pričinjena šteta od oko 15 miliona dinara, rečeno u toj kompaniji.

Dunav odobrava 10 odsto popusta na auto kasko osiguranje

30. septembar 2010. | broj komentara 0

Dunav osiguranje saopštilo je danas da će u oktobru odobravati 10 odsto popusta na premiju auto kasko osiguranja novih i polovnih putničkih vozila, bez obzira na oblik kupovine i na način plaćanja premije osiguranja.

Biznismen tvrdi da je bio otet

20. jul 2010. | broj komentara 0

Privrednik iz Prokuplja Radivoje Atanacković izjavio da su ga nepoznati ljudi kidnapovali u prostorijama firme RIS, čiji je vlasnik, da su mu pretili oružjem i potom ostavili u napuštenom kamenolomu nadomak Prokuplja.

Predstavljena edicija „Ko je ko u srpskim finansijama“

13. jul 2010. | broj komentara 0

Najznačajnijih 15 banaka u jadranskom regionu, rangiranih prema bilansnoj aktivi, imaju 80 posto bilansne aktive, a na prvom mestu je UniCredit Group, s bilansnom aktivom od 19,5 milijardi evra, pokazuje analiza kompanije Delloite objavljena u drugom izdanju edicije Ko je ko u

Dunav osiguranje: Donacija za Tiršovu

31. maj 2010. | broj komentara 0

Generalna direktorka Dunav osiguranja Milenka Jezdimirović i direktorka Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj Ida Jovanović potpisale danas ugovor o donaciji za nabavku endoskopske opreme vredne 14.500 evra.

Dunav osiguranje dobilo saglasnost za kupovinu Kosovsko-Metohijske banke

11. maj 2010. | broj komentara 0

Kompanija Dunav osiguranje dobila je saglasnost Agencije za osiguranje depozita i Narodne banke Srbije da izvrši kupovinu 850.000 akcija Kosovsko – Metohijske banke a.d. Zvečan, saopštila je danas ta kompanija.

Novi vlasnik Kosovsko-metohijske banke do kraja nedelje

10. maj 2010. | broj komentara 3

Kosovsko-metohijska banka a.d. iz Zvečana uskoro će dobiti nove vlasnike i u narednih nekoliko dana Komisija za hartije od vrednosti zvanično će saopštiti imena kupaca nove, 850 miliona dinara vredne, emisije akcija te banke. U KM banci su za Emg.rs nezvanično potvrdili

Mila Jezdimirović: Dunav osiguranje u državnom vlasništvu do 2013.

29. april 2010. | broj komentara 0

Milenka Mila Jezdimirović, generalna direktorka Dunav osiguranja izjavila je danas, na konferenciji za novinare da će ta kompanija biti najpre podržavljena i da najverovatnije neće biti privatizovana pre 2013.

Dunav osiguranje na Sajmu brendova

19. januar 2010. | broj komentara 0

Predstavnici osiguravajuće kompanije Dunav osiguranje i Sajma brendova potpisali su danas ugovor o saradnji i nastupu te kompanije na sajmu.

EPS se osigurao kod Dunav osiguranja i DDOR Novi Sad

4. januar 2010. | broj komentara 1

Elektroprivreda Srbije, Dunav osiguranje i DDOR Novi Sad potpisali danas ugovor o osiguranju imovine i zaposlenih u EPS-u za period od 1. januara 2010. do 31. decembra 2013.

Marko Ćulibrk predsednik UO Dunav osiguranja

24. oktobar 2009. | broj komentara 0

Upravni odbor Dunav osiguranja izabrao je Marka Ćulibrka za predsednika ovog tela Kompanije.

Marko Ćulibrk novi predsednik UO Dunav osiguranja

23. oktobar 2009. | broj komentara 0

Marko Ćulibrk, direktor Ateksa d.o.o. iz Beograda, izabran je danas, većinom glasova, za novog predsednika Upravnog odbora Dunav osiguranja, saopšteno danas iz te kompanije.

EBRD ulazi u Dunav sredinom 2010.

7. oktobar 2009. | broj komentara 1

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) dostavila je pismo o namerama da postane strateški partner Dunav osiguranja i do sredine sledeće godine bi to partnerstvo trebalo da se realizuje, izjavio je za EMportal Ljubodrag Marković, član Izvršnog odbora Dunav osiguranja.

Dunav osiguranje: Širenje u zemlje regiona

28. avgust 2009. | broj komentara 0

Otvaranjem filijale u Tuzli,Dunav osiguranje proširiće poslovanje na celu teritoriju Bosne i Hercegovine, a plan je da se proširi I na druge države u regionu, kazao je  član Izvršnog odbora te kompanije Rajko Tepavac.

Tigar emitovao korporativne obveznice vrednosti 95 miliona dinara

12. avgust 2009. | broj komentara 0

Početkom avgusta kompanija Tigar iz Pirota emitovala je prvu emisiju kratkoročnih korporativnih obveznica ukupne vrednosti 95 miliona dinara koje dospevaju na naplatu za godinu dana, saopšteno je danas iz kompanije. Kupac obveznica sa kamatnom stopom od 16 odsto na godišnjem

Prijava protiv osiguravajućih kuća zbog kasko osiguranja

7. jul 2009. | broj komentara 1

Komisija za zaštitu konkurencije u Srbiji saopštila je danas da je podnela prekršajne prijave protiv 10 osiguravajućih kuća zbog narušavanja konkurencije načinom obračuna kasko osiguranju vozila. U ponedeljak osiguravajuće kuće odlučuju da li će uložiti žalbe Vrhovnom

Dunav osiguranje: Lane 14,7 milijardi dinara premija

13. maj 2009. | broj komentara 0

Osiguravajuća kompanija "Dunav osiguranje" ostvarila je prošle godine ukupne premije od 14,7 milijardi dinara, a isplatila štete osiguranicima u ukupnom iznosu od 7,53 milijarde, izjavio je u Novom Sadu direktor prodaje u toj kompaniji Predrag Tomanović.

  • POČETNA
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.