emg home

RSS

Dunav osiguranje preuzima PPT transport iz Trstenika

19. novembar 2011. | 13:33

Izvor: Beta

Preduzeće PPT transport iz Trstenika saopštilo je da je dobilo odobrenje programa restrukturiranja čime su ispunjeni uslovi da tu firmu preuzme Dunav osiguranje.Kako su naveli u preduzeću PPT transport, koje je bilo deo trsteničkog holdinga Prva petoletka, restrukturiranje će biti realizovano u tri faze.

Prvo će 12 radnika preduzeća PPT transport zvanično preći u Dunav osiguranje, zatim sledi preuzimanje imovine preduzeća i na kraju likvidacija firme, navodi se u saopštenju.

U kompaniji Dunav osiguranje kazali su da su zajedno sa svojom firmom Dunav auto na osnovu zaključka Vlade Srbije i programa restrukturiranja preuzeli zemljište, zgradu i opremu i deo zaposlenih trsteničke firme, prvenstveno radi naplate potraživanja od PPT transport i drugih članica Prve petoletke.

Dunav auto i PPT transport bave se kompatibilnim poslovima kao što su tehnički pregledi i servisne usluge za putnička i teretna motorna vozila i plan je da se u narednih nekoliko meseci uz dodatna ulaganja formira regionalni Dunav auto centar, kazali su u Dunav osiguranju.

U tom centru, ističe se, obavljavi bi se poslovi servisa i tehničnog preglega vozila, uključujući i osiguranja motornih vozila.

Kompanija Dunav osiguranje će, naveli su u toj osiguravajućoj kući, proširiti ponudu u Rasinskom okrugu i otvoriti nova radna mesta.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Osiguranje, Likvidacija

Kompanije: Dunav osiguranje


Unesite tekst komentara:

<<

21. novembar - 27. novembar 2011.

>>

Povezani naslovi