emg home
RSS

Tema:   Kredit

Farmakom MB dobio kredit od 120 miliona evra

14. oktobar 2011. | broj komentara 0

Međunarodna finansijska korporacija (IFC) odobrila je Farmakomu MB kredit od 40 miliona evra i kod banaka tom koncernu obezbedila kreditnu liniju od 80 miliona evra, rečeno je danas na zajedničkoj konferenciji IFC i Farmakoma MB.

U naredna dva dana parafiranje ugovora o delu ruskog kredita

4. oktobar 2011. | broj komentara 0

Predstavnici Srbije i Rusije će u naredna dva dana parafirati ugovore o realizaciji tri projekta na železniči koji će biti finansirani iz ruskog kredita od 800 miliona dolara, saopštilo je danas Ministarstvo za infrastrukturu Srbije.

Železnice povlače treću tranšu kredita za ruske vozove

22. avgust 2011. | broj komentara 0

Skupština "Železnica Srbije" prihvatila je ponudu banke "Evrofime" o povlačenju treće tranše kredita od 3,3 miliona švajcarskih franaka za nabavku novih vozova iz Rusije, rečeno je danas u Železnicama Srbije.

SB odobrila zajam od 275,2 miliona evra za Koridor 10

29. jul 2011. | broj komentara 1

Pomoćnik direktora preduzeća "Koridori Srbije" Goran Petrović izjavio je danas u Dimitrovgradu da je Vlada Srbije sa Svetskom bankom zaključila ugovor o zajmu od 275,2 miliona evra za finansiranje tri deonice na Koridoru 10.

Potpisan ugovor o kreditu EBRD od 68 miliona evra Beohemiji

28. jul 2011. | broj komentara 0

Rukovodsto Beohemije potpisalo je danas u Zrenjaninu ugovor sa predstavnicima Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i četiri komercijalne banke, o odobravanju razvojnog kredita od 68 miliona evra.

EBRD odobrila EPS-u kredit od 80 miliona evra

27. jul 2011. | broj komentara 0

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) odobrila je danas Elektroprivredi Srbije (EPS) kredit od 80 miliona evra za projekte zaštite životne sredine u Rudarskom basenu "Kolubara" (RB), kazali su u EPS-u.

EBRD odobrio kredit od 68 miliona evra Beohemiji

26. jul 2011. | broj komentara 0

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) odobrila je razvojni kredit od 68 miliona evra Beohemiji, beogradskoj kompaniji za proizvodnju praškaste i kućne hemije i kozmetike, saopšteno je danas iz tog preduzeća.

Tadić: Za železnicu potrebno 4,5 milijarde evra

14. jul 2011. | broj komentara 0

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Svilajncu da će ruski kredit biti usmeren na infrastrukturu, pre svega železničku.

Zastoj u pregovorima o ruskom kreditu

13. jul 2011. | broj komentara 0

Neizvesno je kada će biti nastavljeni pregovori o ruskom kreditu za izgradnju infrastrukture u Srbiji od 800 miliona dolara, izjavio je danas pomoćnik ministra finansija Srbije Zoran Ćirović.

EBRD odobrila Nisalu kredit od četiri miliona evra

16. jun 2011. | broj komentara 0

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) saopštila je danas da je odobrila kredit od četiri miliona evra niškoj fabrici za preradu aluminijuma Nisal.

Pregovori sa EIB i EBRD o finasiranju pruge na Koridoru 10

14. jun 2011. | broj komentara 0

Pomoćnik ministra za infrastrukturu Srbije Dejan Lasica izjavio je danas da Srbija pregovora sa međunarodnim finansijskim institucijama o finansiranju modernizacije pruga na Koridoru 10, za koju je potrebno oko četiri milijarde evra.

Italija daje kredit libijskim pobunjenicima

31. maj 2011. | broj komentara 0

Ministar spoljnih poslova Italije Franko Fratini izjavio je danas u Bengaziju da je njegova zemlja postigla sporazum s libijskim pobunjenicima o obezbeđenju kreditne linije od više stotina miliona evra.

Ćirić: U junu 100 miliona dinara kredita za IMR (VIDEO)

30. maj 2011. | broj komentara 0

Industriji motora Rakovica (IMR) će u junu biti dodeljen namenski kredit od 100 miliona dinara za izvoz traktora u Etiopiju, izjavio je danas ministar ekonomije Srbije Nebojša Ćirić.

Počinje realizacija ruskog kredita od 800 miliona dolara

15. april 2011. | broj komentara 0

Ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić i predsednik Ruskih državnih železnica Vladimir Jakunjin potpisali su danas u Beogradu protokol o etapnoj realizaciji ruskog kredita od 800 miliona dolara za srpsku železnicu.

Kredi agrikol banka produžila grejs period na dve godine

15. april 2011. | broj komentara 0

Kredi agrikol banka (Crédit Agricole) je omogućila grejs period do 24 meseca svim klijentima koji se odluče za "Liberté" keš kredit, saopštila je danas ta banka.

Marković: EBRD razmartra kredit od 45 miliona evra za EPS

3. april 2011. | broj komentara 0

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) razmatra odobravanje kredita od 45 miliona evra za Elektroprivredu Srbije (EPS), izjavio je generalni direktor srpskog javnog preduzeća Dragomir Marković.

Svetska banka odobrila zajam za osiguranje od katastrofa

5. mart 2011. | broj komentara 0

Svetska banka odobrila je Srbiji zajam od pet miliona dolara za osiguranje od prirodnih katastrofa u okviru regionalnog projekta koji se sprovodi u jugoistočnoj Evropi i na Kavkazu.

Keš krediti Eurobanke EFG sa fiksnom kamatnom stopom

21. februar 2011. | broj komentara 0

Eurobanka EFG saopštila je danas da je u svoju ponudu kredita stanovništvu uvela gotovinske kredite sa fiksnom kamatnom stopom u prve tri godine otplate.

Nastavljeni pregovori o ruskom kreditu za infrastrukturu

24. januar 2011. | broj komentara 0

Pregovori o delu ruskog kredita namenjenog infrastrukturnim projektima u Srbiji u vrednosti 800 miliona dolara nastavljeni su danas u Moskvi, rečeno je u Ministarstvu finansija.

IFC odobrio Eurobanci EFG kredit od 38 miliona evra

23. decembar 2010. | broj komentara 0

Međunarodna finansijska korporacija (IFC), članica Svetske banke, saopštila je danas da je Eurobanci EFG Srbija odobrila kredit od 38 miliona evra za proširenje obima kreditiranja mikro, malih i srednjih preduzeća u Srbiji.

Potvrđeni krediti za most Zemun-Borča i obilaznicu

30. novembar 2010. | broj komentara 0

Srbija će se kod kineske Exim banke zadužiti 217,4 miliona američkih dolara za most Zemun-Borča, a na raspolaganju će joj biti i kredit Evropske investicione banke od 40 miliona evra za obilaznicu oko Beograda, utvrđeno je zakonima koje je danas usvojila Skupština

MMF krajem decembra o završetku kreditnog aranžmana

27. novembar 2010. | broj komentara 0

Izvršni odbor Međunarodnog monetarnog fonda će krajem decembra razmatrati zahtev za završetak šeste revizije tekućeg kreditnog aranžmana sa Srbijom, saopštila je kancelarija MMF-a u Beogradu.

Mrkonjić: Realizacija projekata iz ruskog kredita u martu

15. novembar 2010. | broj komentara 0

Ministar za infrastrukturu Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da bi u martu mogla da počne relizacija projekata u srpskoj železnici, koji će biti finansirani iz ruskog kredita.

Vlada usvojila predlog zakona o zajmu za kineski most

28. oktobar 2010. | broj komentara 0

Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o potvrđivanju ugovora o zajmu za kredit za projekat mosta između Zemuna i Borče sa kineskom Eksim bankom i nekoliko drugih zakonskih predloga i odluka.

Dačić: Dogovoreno ubrzanje u realizaciji ruskog kredita (VIDEO)

28. oktobar 2010. | broj komentara 0

Razgovori o realizaciji ruskog kredita za srpsku železnicu biće ubrzani, izjavio je danas u Moskvi zamenik premijera Srbije Ivica Dačić.

  • POČETNA
  • 1
  • 2
  • 3

Analize

Krediti budućnosti

Skupi i na kašičicu

10. septembar 2010 u 16:01

Futuristički proizvodi banaka ličiće na svoje srodnike iz sadašnjosti, samo što će se teže dobijati i neće biti jeftiniji. U opticaju su keš i refinansirajući zajmovi s verom u bolje sutra kad će se građani i privreda opet odlučivati na dugoročno zaduživanje. Kad je reč o kreditima, građani Srbije u skoroj budućnosti ne mogu da računaju ni na meso, ni na sarmu, već najviše na kupus.

Ekonomske koristi od kandidature

Prerano za slavlje

Broj 595

20. oktobar 2011.