emg home
RSS

Tema:   Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

Policijski sindikat Srbije i danas u štrajku

11. oktobar 2011. | broj komentara 0

Policijski sindikat Srbije nastavio danas generalni štrajk zahtevajući poboljšanje socijalnog položaja i bolje uslove rada za zaposlene u Ministarstvu za unutrašnje poslove.

Skupština usvojila plan upotrebe vojske u misijama

28. februar 2011. | broj komentara 0

Pripadnici srpske vojske i policije učestvovaće ove godine u operacijama EU u Ugandi i Somaliji i u mirovnim misijama UN u Kongu, Liberiji, Haitiju, Obali Slonovače, Libanu, Kipru i na Bliskom istoku, utvrđeno je godišnjim planom.

Đelić: Formirana radna grupa za praćenje bezviznog rezima

26. februar 2011. | broj komentara 0

Vlada Srbije formirala je radnu grupu koja će pratiti sprovođenje bezviznog režima, a cilj je sprečavanje odlaska većeg broja nelegalnih migranata iz Srbije u članice EU, izjavio je vicepremijer Božidar Đelić.

Nezavisni sindikat policije zamrznuo štrajk

15. februar 2011. | broj komentara 0

Nezavisni sindikat policije odlučio sinoć da zamrzne štrajk započet 3. februara, izjavio član predsedništva tog sindikata Blažo Marković.

Nezavisni sindikat policije: Prihvaćen protokol uz manje izmene

14. februar 2011. | broj komentara 0

Skupština Nezavisnog sindikata policije prihvatila je, uz manje izmene, protokol koji im je na jučerašnjem sastanku ponudio resorni ministar Ivica Dačić, izjavio je danas predsednik tog sindikata Velimir Barbulov. Dačić je rekao da bi danas trebalo da se postignu dogovori o

Sretenović: Počela revizija budžeta za 2010.

14. februar 2011. | broj komentara 0

Državni revizori danas počeli kontrolu finansijskih izveštaja za 2010. u četiri ministarstva, čime je počela revizija budžeta za prošlu godinu, izjavio predsednik Državne revizorske institucije Radoslav Sretenović.

Barbulov: Sutra moguć dogovor o zahtevima sindikata policajaca

13. februar 2011. | broj komentara 0

Predsednik Nezavisnog sindikata policije Velimir Barbulov izjavio da je na današnjem sastanku s ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem postignut značajan napredak u pregovorima o zahtevima sindikata za poboljšanje materijalnog položaja i uslova rada u MUP-u i da

Štrajk policajaca se nastavlja, u ponedeljak sa premijerom

4. februar 2011. | broj komentara 1

Nezavisni sindikat policije saopštio je večeras da će u ponedeljak održati sastanak sa premijerom Mirkom Cvetkovićem sa kojim će razgovarati o povećanju plata u policiji i poboljšanju uslova rada.

MUP i Nezavisni policijski sindikat bez dogovora

2. februar - 3. februar 2011 | broj komentara 0

Predstavnici Nezavisnog sindikata policije koji je danas stupio u štrajk i zvaničnici kabineta ministra unutrašnjih poslova (MUP) Ivice Dačića nisu postigli dogovor o prekidu štrajka u policiji, rečeno je danas u tom sindikatu.

Mahinacije sa zakupom mehanizacije u Kolubari

1. februar 2011. | broj komentara 0

Interna kontrola EPS-a pokazala da su troškovi zakupa privatne mehanizacije u Rudarskom basenu Kolubara od 2004. do 2008. bili iznad planiranih, odnosno bez dokaza o opravdanosti tolikog trošenja novca, te da je umesto planiranih 2,6 milijardi, potrošeno 8,4 milijardi dinara.

Opljačkana poslovnica Komercijalne banke

26. januar 2011. | broj komentara 0

Dve maskirane osobe opljačkale sinoć poslovnicu Komercijalne banke u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Dačić: Policija podnela velike žrtve za svoju državu

21. januar 2011. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić povodom obeležavanja dva veka tog ministarstva danas položio venac na Čukur-česmu u Beogradu.

Na novim tablicama stari grb Srbije

20. januar 2011. | broj komentara 6

Na novim registarskim oznakama koje MUP od 1. januara izdaje vozačima nalazi se stari grb Srbije, koji od 11. novembra prošle godine nije u upotrebi. Građani neće morati da menjaju tablice na kojima je stari grb, rekao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Veljović: Sprečavanje pranja novca imperativ policije

17. januar 2011. | broj komentara 0

Direktor srpske policije Milorad Veljović izjavio da su istrage o sprečavanju pranja novca i finansijskim tokovima organizovanog kriminala izazov i imperativ za MUP-a Srbije.

Na Kosovu ne važe nove registarske tablice

12. januar 2011. | broj komentara 1

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kosova zabranilo upotrebu novih tablica koje od izdaje MUP Srbije koje sadrže početna slova imena gradova na Kosovu.

Prestale eksplozije u Slobodi

28. decembar 2010. | broj komentara 0

Od jutros u šest sati nije se čula nijedna detonacija u toj fabrici i "više nema ni plamena", rekao je danas načelnik Sektora MUP-a za vanredne situacije Predrag Marić.

Dačić i Jon potpisali sporazum o saradnji policija Srbije i Češke

17. decembar 2010. | broj komentara 0

Ministri unutrašnjih poslova Srbije i Češke Ivica Dačić i Radek Jon potpisali su danas u Pragu Sporazum o policijskoj saradnji dve zemlje u borbi protiv kriminala.

Srbija kažnjena zbog napada na pripadnika Hare Krišna

14. decembar 2010. | broj komentara 0

Evropski sud za ljudska prava u Strazburu kaznio državu Srbiju zato što nije sprovela odgovarajuću istragu o napadima na jednog pripadnika hinduističke zajednice Hare Krišna u Srbiji, saopšteno u Strazburu.

Do sad bez tužbi za mobing u MUP-u

6. decembar 2010. | broj komentara 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova do sad nisu podneli nijednu tužbu zbog zlostavljanja na radnom mestu, a podneto je sedam zahteva za posredovanje u rešavanju nesuglasica među zaposlenima, izjavila danas Vesna Nikolić, predsednica Disciplinske komisije MUP-a.

Snežana Malović: Nismo dozvolili zaplašivanje svedoka

5. decembar 2010. | broj komentara 0

Organizovane kriminalne grupe pokušale su da utiču na kadrovske promene u Jedinici Ministarstva unutrašnjih poslova za zaštitu i da tako dopru do svedoka-saradnika u postupku protiv Darka Šarića, kako bi ga sprečile da da iskaz, rekla je ministarka pravde Snežana Malović.

Napad na prostorije Crvene zvezde, huligani uhapšeni

4. decembar 2010. | broj komentara 0

Beogradska policija privela danas 33 huligana koji su oko 14.00 napali zaposlene u fudbalskom klubu Crvena zvezda i kamenovali severnu stranu stadiona.

Cvetković: Za poplavljena područja 10 miliona dinara

4. decembar 2010. | broj komentara 0

Premijer Mirko Cvetković najavio danas tokom posete lozničkom kraju, da će Vlada uputiti hitnu pomoć od 10 miliona dinara poplavljenim područjima u slivu Drine.

Tadić obećao pomoć države poplavljenima

3. decembar 2010. | broj komentara 0

Predsednik Srbije Boris Tadić najavio sinoć u Ljuboviji pomoć države u saniranju štete nastale izlivanjem Drine. Nabujala reka Lim srušila most u Brodarevu kod Prijepolja.

U Ljuboviji i Loznici vanredno stanje zbog poplava (VIDEO)

2. decembar 2010. | broj komentara 1

U okolini Ljubovije proglašeno je vanredno stanje zbog rasta nivoa Drine, a kritična situacija je i u Prijepolju, zbog rasta Lima, rekao je načelnik Sektora MUP-a Srbije za vanredne situacije Predrag Marić. U lozničkom kraju proglašena je vanredna situacija.

Uhapšeno sedam osoba zbog sumnje u finansijski kriminal

23. novembar 2010. | broj komentara 0

Ministarstvo unutrašnjih poslova uhapsilo sedam osoba zbog sumnje da su u postupku privatizacije oštetili preduzeće Cobest iz Mladenovca za više od 1,5 miliona evra i manjinske akcionare za 500.000 evra.

Analize

Šta čeka buduće penzionere

Generacija bez budućnosti

Broj 593

07. oktobar 2011.