emg home
RSS

Tema:   Nagrade

Nagrade za BDO

6. april 2012. | broj komentara 0

Globalna revizorsko-konsultantska mreža BDO osvojila nagradu International Accounting Bulletina i nagradu na godišnjem forumu menadžing-partnera European Leadership Awards 2012.

Vinariji Zvonko Bogdan nagrada Aurea 2012.

28. mart 2012. | broj komentara 0

Vinarija "Zvonko Bogdan" iz Subotice dobitnik je nagrade za investiciju godine "Aurea 2012", koju dodeljuje poslovni portal E-kapija (www.ekapija.com).

Klub privrednih novinara nagradio najuspešnije privrednice

28. mart 2012. | broj komentara 0

Direktorka fabrike ambalaže Tetrapak iz Gornjeg Milanovca Indira Petrović proglašena je danas za "Biznis damu godine" u Srbiji prema izboru Kluba privrednih novinara.

Srbija može da računa na Portugal

26. mart 2012. | broj komentara 0

Predsednik Portugala Anibal Kavako Silva (Cavaco) izjavio je danas posle sastanka u Lisabonu sa srpskim kolegom Borisom Tadićem da njegova zemlje pruža podršku Srbiji da proces pridruženja Evropskoj uniji bude što brži, prenose portugalski mediji.

Vlasnik D kompani Blic preduzetnik 2011.

12. mart 2012. | broj komentara 0

Dragan Ćirić, vlasnik preduzeća D kompani (Company) iz Babušnice, proglašen je danas za najboljeg preduzetnika u 2011. u akciji "Blic preduzetnik", koju organiziuju dnevni list Blic i Banka Inteza.

Tadić odlikovao zaslužne pojedince i institucije

14. februar 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srbije Boris Tadić danas je, povodom Dana državnosti, odlikovao zalužne pojedince i institucije, objavljeno je danas na sajtu predsednika Republike.

Tadić čestitao Đokoviću

7. februar 2012. | broj komentara 0

Predsednik Srbije Boris Tadić uputio čestitku teniseru Novaku Đokoviću povodom dobijanja nagrade Svetske sportske akademije Laureus za najboljeg sportistu u 2011.

Poslovni potez 2011. kupovina Fructala

6. februar 2012. | broj komentara 0

Klub privrednih novinara za najbolji poslovni potez u Srbiji 2011. proglasio Nectarovu kupovinu Fructala, a za poslovnog čoveka godine izabrao predsednika Alco Group Miroljuba Aleksića.

ProCredit banka dodelila priznanja Probiznis lider 2011.

24. januar 2012. | broj komentara 0

ProCredit banka dodelila je danas priznanja ProBiznis lider 2011 za devet najuspešnijih preduzetnika, malih i srednjih preduzeća u Srbiji.

Unikredit banka najbolja za finansiranje trgovine

19. januar 2012. | broj komentara 0

Unikredit banka (UniCredit) proglašena je za najbolju banku za finansiranje trgovine u Italiji i u pet zemalja centralne i istočne Evrope (CIE), uključujući i Srbiju, pokazalo je istraživanje koje je sproveo časopis za biznis i finansije Juromani (Euromoney), saopštila

Dodeljene nagrade za najbolje u marketingu u 2011.

23. decembar 2011. | broj komentara 1

Udruženje za tržišne komunikacije dodelilo sinoć tradicionalne godišnje nagrade za rezultate u 2011. iz oblasti marketinga, a nagrada za životno delo dodeljena je osnivaču i predsedniku McCann grupe Srđanu Šaperu.

Zaječar i Kruševac dobili nagrade za zapošljavanje ljudi

21. decembar 2011. | broj komentara 4

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) nagradila je danas Zaječar i Kruševac, kao gradove koji su izdvojili najviše sredstava za zapošljavanje ljudi u tim lokalnim samoupravama.

Do kraja godine isplatiti jubilarne nagrade za prosvetare

19. decembar 2011. | broj komentara 1

Sve lokalne samouprave trebalo bi do kraja godine da isplate jubilarne nagrade za 2009. 2010. i 2011. godinu, onima koji su to pravo ostvarili radom u prosveti, saopšteno je danas.

Ćirić i Dulić reformatori godine u Srbiji

16. decembar 2011. | broj komentara 0

Ministri ekonomije Srbije Nebojša Ćirić i prostornog planiranja Oliver Dulić proglašeni su danas reformatorima godine u Srbiji izboru Nacinalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

Šabiću uručena nagrada Saveta za borbu protiv korupcije

9. decembar 2011. | broj komentara 0

Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljubu Šabiću danas uručena nagrada za doprinos borbi protiv korupcije, koju mu je dodelio Savet za borbu protiv korupcije.

Tarkett izvoznik godine

7. decembar 2011. | broj komentara 0

Agencija Srbije za strana ulaganja i promociju izvoza dodelila priznanje za najboljeg izvoznika u 2011. proizvođaču podnih obloga Tarkett iz Bačke Palanke. 

Banca Intesa dobila priznanje magazina the Banker

1. decembar 2011. | broj komentara 0

Banka Inteza (Banca Intesa) dobila je četvrtu godinu za redom prestižnu nagradu za banku godine u Srbiji, koju dodeljuje renomirani finansijski časopis The Banker, saopštila je danas ta banka.

Jubilarne nagrade prosvetnim radnicima do kraja godine

24. novembar 2011. | broj komentara 0

Jubilarne nagrade za 2009, 2010. i 2011. godinu prosvetnim radnicima u Srbiji biće isplaćene do kraja godine, a 28. novembra počinje isplata u Beogradu, izjavio je danas direktor valdine kancelarije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović.

NIS-u nagrada za odnos sa investitorima

17. novembar 2011. | broj komentara 0

Naftna industrija Srbije (NIS) ovogodišnji je dobitnik nagrade za odnos sa investitorima Beogradske berze, saopšteno je danas.

Dodeljene nagrade Oskar kvaliteta

10. novembar 2011. | broj komentara 0

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost Oskar kvaliteta uručena je danas Tehničko remontnom zavodu iz Kragujevca u kategoriji velikih preduzeća i Podrumu vina Aleksandrović iz Topole, u kategoriji malih i srednjih preduzeća.

Tadić dobitnik nagrade Saveta Evrope

2. novembar 2011. | broj komentara 0

Nagrada Saveta Evrope "Sever-Jug" ove godine je dodeljena predsedniku Srbije Boris Tadiću kao priznanje za njegov doprinos pomirenju na Balkanu i integraciji Srbije u Evropsku uniju, saopšteno je iz Saveta Evrope.

Gruhonjiću i Živkovu uručena nagrada Dušan Bogavac

27. oktobar 2011. | broj komentara 0

Novinaru agencije Beta Dinku Gruhonjiću i kolumnisti nedeljnika Vreme Ljubomiru Živkovu danas u Nezavisnom udruženju novinara Srbije uručena nagrada Dušan Bogavac za novinarsku hrabrost i etiku.  

Autori najboljih priloga o lokalnim samoupravama putuju u EU

25. oktobar 2011. | broj komentara 0

Autori najboljih medijskih priloga u oblasti lokalne samouprave nagrađeni studijskim putovanjem u Strazbur i Pariz, gde će od 14. do 18. novembra posetiti medijske kuće Francuske i institucije Evropske unije.

SIEPA raspisala konkurs za nagradu Izvoznik godine

24. oktobar 2011. | broj komentara 0

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza saopštila da je raspisala konkurs za nagradu Izvoznik godine.

Nagrada za etiku i hrabrost Gruhonjiću i Živkovu

24. oktobar 2011. | broj komentara 0

Novinari Dinko Gruhonjić i Ljubomir Živkov dobitnici su nagrade Dušan Bogavac za etiku i hrabrost za ovu godinu, saopštilo je danas Nezavisno udruzenje novinara Srbije.

Analize

Dodeljene nagrade EMG AWARDS

U znaku društvene odgovornosti

04. decembar 2008 u 11:12

Ekonomist Media Group je u sredu uveče, na gala-večeri EMG AWARDS, dodelila jednu tradicionalnu i četiri novoustanovljene godišnje nagrade. Bankar godine Draginja Đurić, preduzeće godine Telekom Srbija, reformama najviše doprineo Mlađan Dinkić. Nagrada za korporativnu društvenu odgovornost Soko Štarku; specijalna nagrada za medijsku kuću B92.

Ovogodišnji dobitnici

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.