emg home
RSS

Tema:   Nenad Popović

Cvetković: Novac od Telekoma za dugove i infrastrukturu

27. april 2011. | broj komentara 0

Premijer Mirko Cvetković rekao je danas da će novac od prodaje Telekoma Srbija biti potrošen za vraćanje pojedinih dugova i gradnju trajnih dobara, odnosno infrastrukture, i da će proces trošenja novca biti transparentan jer će biti praćen tok kretanja svakog dinara,

DSS predala potpise protiv prodaje Telekoma Srbije

15. mart 2011. | broj komentara 0

Demokratska stranka Srbije (DSS) predala je danas Ministarstvu kulture, informisanja i informacionog društva peticiju "STOP prodaji Telekoma" koju je do sada potpisalo preko 100.000 građana Srbije.

Forum: Nema rasta ekonomije bez reforme javnog sektora

3. mart 2011. | broj komentara 0

Srbija mora završiti restrukturiranje javnog sektora i reformu javnih i komunalnih preduzeća ako želi da ostvari privredni rast, ocenili kasno sinoć učesnici Poslovnog foruma Kopaonik.

Škundrić: Istražne radnje u Kolubari pokrenute pre navoda B92

24. februar 2011. | broj komentara 0

Petar Škundrić, ministar za energetiku, rekao je danas da su istražne radnje u slučaju Kolubara počele mnogo pre no što je B92 emitovao svoj serijal.

Popović: Telekom je razvojna šansa, nije na prodaju

24. januar 2011. | broj komentara 0

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Nenad Popović rekao je danas da država ne bi trebalo da proda Telekom, jer to preduzeće može da postane lider u regionu kupovinom manjih telekomunikacionih kompanija.

Cvetković: Budžet osigurava siguran život građana

23. decembar 2010. | broj komentara 0

Premijer Mirko Cvetković izjavio danas, predstavljajući budžet u Skupštini, da je reč o budžetu koji osugurava siguran život građana, odražava ekonomsku snagu zemlje i koji je podsticajan, štedljiv, stabilan i socijalno odgovoran.

Rasprava o budžetu verovatno 22. decembra

20. decembar 2010. | broj komentara 0

Šefica poslaničke grupe Za evropsku Srbiju Nada Kolundžija rekla je danas da očekuje da će parlament o predloženom budžetu za 2011. godinu raspravljati na sednici u sredu, 22. decembra.

Koštunica: Potrebno odustati od daljeg cepkanja države

28. novembar 2010. | broj komentara 1

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica pozvao je danas vladajuće stranke da odustane od regionalizacije zemlje i posvete se istinskom razvoju i jačanju lokalne samouprave.

DSS pokrenula peticiju za obustavu prodaje Telekoma (VIDEO)

13. novembar 2010. | broj komentara 1

Demokratska stranka Srbije (DSS) pokrenula je danas potpisivanje peticije kojom zahteva da vlast obustavi prodaju Telekoma, smatrajući da je razvoj telekomunikacione infrastrukture prioritetni interes u razvoju srpske ekonomije.

DSS pokreće peticiju protiv prodaje Telekoma

12. novembar 2010. | broj komentara 1

Demokratska stranka Srbije (DSS) pokrenuće sutra peticiju kojom će se zahtevati odustajanje od prodaje Telekoma, najavio je danas potpredsednik te stranke Nenad Popović.

Popović: Razvoj ekonomije vazan za odbranu drzavnih interesa

19. septembar 2010. | broj komentara 1

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Nenad Popović ocenio je danas da postoji "nepremostiva suprotstavljenost" Srbije i EU o Kosovu i da je zato za odbranu nacionalnih i državnih interesa ključno razvijati domaću ekonomiju.

Koštunica: Ekonomski program i izbori spas za Srbiju

30. maj 2010. | broj komentara 0

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio danas da su vanredni izbori i usvajanje realnog ekonomskog programa osnovni nacionalni interes kako bi se sprečilo ekonomsko propadanje Srbije i počeo oporavak privrede.

Ruski orden Nenadu Popoviću

16. april 2010. | broj komentara 0

Nenadu Popoviću, potpredsedniku Demokratske stranke Srbije, danas je uručen Orden prijateljstva, visoko priznanje Rusije.

Koštunica: Čvrste veze DSS-a i Jedinstvene Rusije

16. april 2010. | broj komentara 0

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica izjavio danas da DSS i stranka Jedinstvena Rusija imaju jake i čvrste veze.

Popović: Privredi treba do dve milijarde evra u narednih pola godine

11. mart 2010. | broj komentara 0

Predsednik ABS holdinga Nenad Popović smatra da je potrebno da Vlada donese mere koje bi omogućile privrednicima da dobiju kredite od jedne do dve milijarde evra u narednih pola godine.

Opozicione stranke traže vanredne izbore

22. februar 2010. | broj komentara 0

Lideri Srpske napredne stranke i Nove Srbije Tomislav Nikolić i Velimir Ilić ponovili danas, na skupu u centru Beograda, poziv za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. Oni su ocenili da su izbori jedino rešenje protiv loše vlasti.

Koštunica opet predsednik, izabrano osam potpredsednika DSS-a

15. februar 2010. | broj komentara 0

Demokratska stranka Srbije juče na izbornoj skupštini za predsednika stranke ponovo izabrala Vojislava Koštunicu, koji je bio jedini kandidat, i osam potpredsednika stranke.

DSS i NS: Ostavka Vlade jedino rešenje (VIDEO)

6. jul 2009. | broj komentara 0

Nenad Popović predsednik Ekonomskog saveta Demokratske stranke Srbije rekao je, komentarišući godinu dana rada Vlade, da Srbiju na socijalnom planu očekuje katastrofalna jesen i da će bruto domaći proizvod zabeležiti pad od pet odsto.

DSS ne odustaje od inicijative za objedinjavanje opozicije

27. maj 2009. | broj komentara 1

Funkcioner Demokratske stranke Srbije (DSS) Nenad Popović izjavio je danas da će DSS pozvati sve opozicione stranke, osim Liberalno-demokratske partije, da tokom leta razgovaraju o izborima i referendumu o ulasku Srbije u NATO.

Ljajić: Kulminacija krize na jesen

1. maj 2009. | broj komentara 0

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio je da će ekonomska kriza u Srbiji kulminirati na jesen i tada će najviše pogoditi najugroženije slojeve stanovništva, zbog čega je potreban široki konsenzus u društvu, posebno između vlade, sindikata i opozicionih

DSS: Potrebna strategija za borbu protiv krize

23. april 2009. | broj komentara 0

Predsednik Ekonomskog saveta Demokratske stranke Srbije Nenad Popović izjavio da ciljevi države u borbi protiv ekonomske krize moraju biti razvoj domaće privrede i očuvanje radnih mesta.

Popović: Vlada nema strategiju za izlaz iz krize

13. april 2009. | broj komentara 0

Predsednik Ekonomskog saveta Demokratske stranke Srbije (DSS) Nenad Popović rekao je da Vlada Srbije nema strategiju i dugoročne mere za izlaz iz krize, već luta od mere do mere tako da to što manje utiče na njen rejting.

Plan DSS-a za prevazilaženje krize

24. februar 2009. | broj komentara 0

Demokratska stranka Srbije predstavila sinoć u Sremskoj Mitrovici svoj ekonomski program za prevazilaženje svetske ekonomske krize, koji predviđa stavljanje moratorijuma na odluku o jednostranoj primeni Sporazuma o stabilizaciji i priključenju EU i redefinisanje ugovora s

„Kosovo opterećuje odnose SAD i Srbije“

5. februar 2009. | broj komentara 0

Tema Kosova opterećuje odnose Srbije i SAD, izjavio je sinoć Rasim Ljajić, predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom, posle razgovora s predstavnicima administracije SAD o Kosovu i o saradnji Srbije s Tribunalom.

DSS za obnavljanje proizvodnje “juga” i “keca”

26. januar 2009. | broj komentara 1

Nenad Popović, predsednik ekonomskog saveta DSS-a ocenio je da je ugovor Zastave sa italijanskim Fijatom najveća prevara Vlade Srbije. Da se subvencioniše kupovina Zastavinih automobila, da službena vozila budu samo Zastavina.

  • POČETNA
  • 1
  • 2

Analize

Sudbina domaće valute

Koliko košta jak dinar

Broj 573

12. maj 2011.