emg home
RSS

Tema:   Societe Generale banka

Societe Generale: Nema značajnijih promena tražnje kredita

22. jul 2011. | broj komentara 0

Za manje od mesec dana, otkad se primenjuju nove mere Centralne banke koje se odnose na povećanje učešća i depozita, nema značajnijih promena koje se održavaju na tražnju kredita, ocenio je Miroslav Rebić, direktor sektora Societe Generale banke za rad sa stanovništvom.

Raste dobit Societe Generale banke

29. april 2011. | broj komentara 0

Societe Generale banke prošle godine ubeležila dobitak od 1,61 milijardi dinara, posle dobitka od 1,59 milijardi 2009, objavila ta banka.

Pitić:Jačanju dinara doprinose i banke kupovinom zapisa

7. april 2011. | broj komentara 0

Predsednik Upravnog odbora Societe Generale banke Goran Pitić ocenio je da najnovijem jačanju dinara u odnosu na evro doprinose i banke kupovinom državnih zapisa.

KBC banka povećala kamatu na stambene kredite u korišćenju

5. april 2011. | broj komentara 0

KBC banka je u četvrtom tromesečju 2010. povećala kamatnu maržu kod stambenih kredita u korišćenju, i to kod kredita u evrima 1,25 procentnih poena, a kod kredita u švajcarskim francima 2,5 procentnih poena, pokazala je anketa Narodne banke Srbije.

Pitić: Banke imaju mogućnost da pomognu klijentima

5. april 2011. | broj komentara 0

Banke u Srbiji imaju mogućnost da pomognu klijentima u otplati kredita, ali ne bi bilo dobro da budu primorane da primenjuju isti model olakšica, ocenio je danas predsednik Upravnog odbora Sosijete ženeral (Societe Generale) banke u Srbiji Goran Pitić.

Societe Generale nudi subvencionisane stambene kredite

1. mart 2011. | broj komentara 0

Societe Generale banka uvrstila je u svoju ponudu komercijalne i subvencionisane kredite za kupovinu stanova iz Vladinog programa stambene izgradnje u beogradskim naseljima Stepa Stepanović, Braće Jerković, ali i na drugim lokacijama.

Za pokrivanje deficita dug od 400 miliona dolara

28. februar 2011. | broj komentara 0

Srbija će za pokrivanje budžetskog deficita i otplatu duga uzeti kredit od 400 miliona dolara u Societe Generale banci, utvrđeno je zakonom koji je danas usvojio Parlament.

Nova godina, nova radna mesta

3. januar 2011. | broj komentara 0

Banke u Srbiji nisu bile ugrožene u krizi zahvaljujući visokom stepenu regulacije, višem negou drugim zemljama u okruženju. Novo „pravilo“ namenjeno bankarima, koje će stupiti na snagu ako bude usvojen zakon o zaštiti korisnika finansijskih usluga, je jako

Skupština usvojila zakon o zaduženju za pokrivanje manjka u budžetu

23. novembar 2010. | broj komentara 0

Skupština Srbije danas usvojila zakon kojim se država kod 10 poslovnih banaka zadužuje za pokrivanje manjka u budžetu.

Societe Generale banka podržava dinarizaciju

3. novembar 2010. | broj komentara 0

Kako bi podržala proces dinarizacije, Societe Generale banka uvela je dva proizvoda, novi vid dinarske štednje i auto-kredit bez valutne klauzule.

Šoškić: Dogodine inflacija u planiranom okviru (VIDEO)

2. novembar 2010. | broj komentara 0

Guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić izjavio danas da će u 2011. biti nastavljeni inflatorni pritisci, ali da će na kraju godine inflacija biti u planiranom okviru od 4,5 odsto, sa odstupanjem od plus-minus 1,5 odsto.

Societe Generale banka odobrava kombinovane stambene kredite

15. oktobar 2010. | broj komentara 0

Societe Generale banka počela da odobrava kombinovane stambene kredite,što znači da će korisnici moći da svake tri godine biraju da li će im rata biti obračunavana po fiksnoj ili promenjivoj kamatnoj stopi.

Vlada garantuje za kredite Jat Airwaysu

28. septembar 2010. | broj komentara 0

Vlada Srbije usvojila Predlog zakona o davanju državnih garancija bankama Societe Generale i UniCredit, koje treba da obezbede kredit od 51,5 miliona evra za revitalizaciju Jata i unapređenje njegove flote, saopšteno iz Jata.

Vlada pozajmljuje 250 miliona evra za budžet

28. septembar 2010. | broj komentara 0

Vlada Srbije odobrila komercijalni zajam od četvrt milijardi evra od poslovnih banaka za finansiranje budžetskog deficita i dugova.

Pitić: Krediti u dinarima sve traženiji

27. septembar 2010. | broj komentara 0

Predsednik Upravnog odbora Societe Generale banke Goran Pitić kaže da se građani sve češće odlučuju za kredite u dinarima bez valutne klauzule, pogotovo potrošačke i gotovinske.

85 odsto kratkoročnih kredita u Societe Generale u dinarima

24. septembar 2010. | broj komentara 0

Oko 85 odsto potrošačkih, gotovinskih i kredita za refinansiranje u Societe Generale banci odobrenih od početka godine indeksirano je u dinarima, rekao član Izvršnog odbora te banke Miroslav Rebić.

Societe Generale banka i EBRD potpisali ugovor o kreditiranju poljoprivrednika

23. jul 2010. | broj komentara 0

Societe Generale banka i Evropska banka za obnovu i razvoj potpisali danas ugovor o kreditiranju poljoprivrednika, uz podršku Ministarstva poljoprivrede i Kompenzacionog fonda, vredan 20 miliona evra.

Societe Generale banka dobila priznanje Euromoney

13. jul 2010. | broj komentara 0

Londonski finansijski časopis Euromoney proglasio je Societe generale banku za najbolju banku u centralnoj i istočnoj Evropi, pošto je prepoznao njeno vođstvo, inovativnost i pokretačku snagu, saopštila je danas ta banka.

Dobit banaka u prvom kvartalu skoro sedam milijardi dinara

11. maj 2010. | broj komentara 0

U prvom kvartalu 2010. poslovne banke u Srbiji ostvarile dobit od 6,94 milijardi dinara, oko 1,3 odsto veću nego u prvom kvartalu 2009, objavio portal Kamatica.com.

Skup: Za veću konkurentnost neophodne strukturne reforme

27. april 2010. | broj komentara 0

Srbija u pogledu konkurentnosti zaostaje za razvijenim zemljama u gotovo svim oblastima, a da bi je povećala potrebno je sprovesti strukturne reforme, zaključak je skupa Kuda ide konkurentnost Srbije, održanog na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju.

I Societe Generale banka u programu subvencija

2. april 2010. | broj komentara 0

Societe Generale banka potpisala ugovor s Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja i Fondom za razvoj, čime se uključila u novi program dinarskih kredita koje subvencioniše Vlada Srbije, saopšteno je iz te banke.

Pitić bez komentara na navode da je kandidat za guvernera (VIDEO)

24. mart 2010. | broj komentara 0

Goran Pitić, predsednik Izvršnog odbora Societe Generale banke, prema nekim nagađanjima kandidat za guvernera Narodne banke Srbije, nije želeo da komentariše navode da bi on mogao biti kandidat za guvernera.

Societe Generale: Dinarski krediti s fiksnom kamatom

26. februar 2010. | broj komentara 0

Societe Generale najavila da će 1. marta početi da odobrava dinarske potrošačke kredite s fiksnom kamatnom stopom.

Rast plasmana Societe Generale banke 40 odsto

22. januar 2010. | broj komentara 0

Societe Generale banka povećala je 2009. plasmane privrednicima i građanima 40 odsto u odnosu na prethodnu godinu, a ove godine planirano je povećanje od najmanje 20 odsto, rekao je Miroslav Rebić, direktor sektora sa stanovništvom u Societe Generale banci.

Komisija: Western Union zloupotrebio položaj na tržištu

18. januar 2010. | broj komentara 0

Komisija za zaštitu konkurencije donela rešenje da su dva od četiri zastupnika kompanije za brzi prenos novca Western Union u Srbiji zloupotrebila dominantan položaj na tržištu.

  • POČETNA
  • 1
  • 2
  • 3

Analize

Kuda "carinski rat na Kosovu" vodi Srbiju

Povratak u prošlost

Broj 585-586

04. avgust 2011.