emg home
RSS

Tema:   Socijaldemokratska partija Srbije

Ljajić: Srbiji potrebna nova politika

22. maj 2011. | broj komentara 0

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio danas u Novom Sadu da u Srbiji u fokusu politike treba da budu pitanja od kojih ljudi žive.

Ostavka državnog sekretara u Ministarstvu za infrastrukturu

11. februar 2011. | broj komentara 0

Potpredsednik Sandžačke demokratske partije Mujo Muković podneo ostavku na mesto državnog sekretara u Ministarstvu za infrastrukturu Vlade Srbije i na sve stranačke funkcije.

Ljajić: Sandžak i Kosovo nisu slični

21. avgust 2010. | broj komentara 0

Ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić izjavio da Sandžak i Kosovo nisu slični i da je nemoguće da se u Sandžaku desi ono što se dogodilo na Kosovu.

Cvetković: Srbija uspela da izbegne najteže posledice krize (VIDEO)

7. jul 2010. | broj komentara 0

Premijer Mirko Cvetković izjavio danas da u Vladi Srbije postoji jasno saznanje da građani žive teško, ali je dodao da se Vlada trudi da bude socijalno odgovorna i da privuče investicije kako bi se otvorila radna mesta.

Na izborima u Boru pobeda Ujedinjenih regiona Srbije (VIDEO)

21. jun 2010. | broj komentara 1

Lista Ujedinjeni regioni Srbije (URS) - Socijaldemokratska partija Srbije - Mlađan Dinkić pobedila je na prevremenim izborima za odbornike u Skupštini opštine Bor, saopštila je jutros ta koalicija.

RIK:U Kosovskoj Mitrovici najviše mandata za SNS i DSS

1. jun 2010. | broj komentara 0

Na vanrednim lokalnim izborima u Kosovskoj Mitrovici najviše mandata osvojili su Srpska napredna stranka i Demokratska stranka Srbije, a u Novom Brdu koalicija Socijalističke partije Srbije i Partije ujedinjenih penzionera Srbije, saopštila Republička izborna komisija.

RIK: Najviše glasova u Kosovskoj Mitrovici SNS-u

31. maj 2010. | broj komentara 0

Najviše glasova na jučerašnjim lokalnim izborima u Kosovskoj Mitrovici osvojila Srpska napredna stranka, pokazuju preliminarni rezultati koje je danas saopštila Republička izborna komisija.

Vanredni izbori u Kosovskoj Mitrovici i Novom Brdu

30. maj 2010. | broj komentara 0

U Kosovskoj Mitrovici i Novom Brdu danas se odžavaju vanredni lokalni izbori koje su raspisale srpske vlasti.

Ljajić: Ova godina biće vraški teška

18. maj 2010. | broj komentara 0

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao da će ova godina biti ekonomski teška, iako ekonomski pokazatelji govore da Srbija izlazi iz krize.

Tadić: Decentralizacija mora da ojača jedinstvo Srbije

16. maj 2010. | broj komentara 7

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao danas da decentralizacija i regionalizacija moraju da ojačaju jedinstvo zemlje i omoguće bolje funkcionisanje državne uprave.

Izbori u Negotinu: Najviše mandata koaliciji SPO-DS

8. mart 2010. | broj komentara 5

Najviše glasova na vanrednim lokalnim izborima u Negotinu, na osnovu 100 odsto izbrojanih glasova, osvojila je koalicija Demokratska stranka-Srpski pokret obnove, koja će u Skupštini opštine Negotin imati 12 mandata, saopštili odbori stranaka u tom gradu. Za tu koaliciju

Ljajić: Borba protiv siromaštva jedan od temeljnih ciljeva (VIDEO)

20. februar 2010. | broj komentara 0

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio danas da će borba protiv siromaštva biti jedan od temeljnih ciljeva stranke u 2010.

Građani podeljeni između DS-a i SNS-a, za EU i protiv NATO

10. februar 2010. | broj komentara 0

Birači u Srbiji podeljeni su između demokrata i naprednjaka, većina građana je za ulazak u EU i protiv ulaska u NATO, pokazalo istraživanje agencije TNS Medium Gallup.

Ljajić: Ne vidim šta bi moglo da dovede do izbora u 2010.

5. januar 2010. | broj komentara 0

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić ne vidi šta bi moglo da dovede do prevremnih parlamentarnih izbora u 2010, ali i dodao da se ne bi iznenadio da ih ipak bude.

Ljajić za konsenzus sa opozicijom o najvažnijim pitanjima

12. decembar 2009. | broj komentara 0

Osnivač Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio danas da će SDPS biti državotvorna partija koja će se zalagati za očuvanje integriteta Srbije, formiranje stabilnih institucija i ulazak u Evropsku uniju.

Analize

Albert Jeger, šef Misije MMF-a za Srbiju

Milijarda evra za ne daj Bože

Broj 576

02. jun 2011.