emg home
RSS

Tema:   Srđan Radovanović

Postavljeno novo rukovodsto Jata

8. decembar 2010. | broj komentara 0

Vlada Srbije postavila je danas novog direktora i predsednika Upravnog odbora državne avio-kompanije Jat Airways, umesto Srđana Radovanovića i Saše Vlaisavljevića koji su podneli ostavke. Za vršioca dužnosti generalnog direktora Jata postavljen je Vladimir Ognjenović,

RTS: Direktor Jata podneo ostavku

7. decembar 2010. | broj komentara 0

Generalni direktor Jat Airwaysa Srđan Radovanović podneo je ostavku, javio je RTS.

Jat zakupljuje dva aviona Airbus

19. oktobar 2010. | broj komentara 0

Generalni direktor Jat Airwaysa Srđan Radovanović izjavio je danas na Bledu da će ta kompanija ove zime najverovatnije zakupiti dva aviona Airbus nove generacije, na šta će biti utrošeno dva miliona evra.

Jat i Montenegro Airlines uvode zajedničke letove

25. avgust 2010. | broj komentara 0

Aviokompanije Jat Airways i Montenegro Airlines dogovorile su danas bližu saradnju uz snižavanje cena karata, zajedničke letove i uvođenje letova na nova odredišta.

Mrkonjić: Dogovor Jata i Airbusa do kraja godine

22. jul 2010. | broj komentara 0

Pregovori oko nabavke Airbusovih aviona za potrebe Jat Airwaysa mogli bi da budu završeni do kraja godine, izjavio je danas ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić, dodajući da je taj aranžman u nadležnosti premijera Mirka Cvetkovića.

Jat: Moguće promene ugovora o kupovini aviona od Airbusa

20. jul 2010. | broj komentara 0

Kompanija Jat Airwais saopštila da je sa Airbusom potpisala pismo o namerama i da očekuje nastavak pregovora u vezi sa ugovorom iz 1998. o nabavci aviona Airbusa.

Radovanović: Još je rano govoriti o tenderu za Jat

14. april 2010. | broj komentara 0

Srđan Radovanović, direktor Jat Airwysa, izjavio da ne zna kada će biti raspisan tender za privatizaciju Jata i da je još rano govoriti o tome.

Besplatno zdravstveno osiguranje za putnike Jata

30. mart 2010. | broj komentara 0

Generalni direktori Jat Airwaysa i DDOR-a Novi Sad Srđan Radovanović i Kristijan Oto Noi potpisali su danas ugovor o obezbeđenju besplatnog zdravstvenog osiguranja za putnike koji putuju u članice EU.

Radovanović: Konkurencija neće ugroziti Jat

22. mart 2010. | broj komentara 0

Generalni dikretor Jat Airwaysa Srđan Radovanović rekao je danas da dolazak stranih aviokompanija neće ugroziti poziciju nacionalnog avioprevoznika.

Radovanović: Gubitak Jata biće 15 miliona evra u 2009. (VIDEO)

7. decembar 2009. | broj komentara 0

Gubitak Jat Airways za prvu polovinu godine iznosio je 12 miliona evra, a do kraja 2009. će biti 15 miliona evra, kazao je danas generalni direktor te aviokompanije Srdjan Radovanović.

Radovanović: Jat Airwaysu prija konkurencija

26. oktobar 2009. | broj komentara 0

Generalni direktor Jat Airwaysa Srđan Radovanović izjavio je danas da toj kompaniji neće smetati primena Sporazuma o otvorenom nebu i da joj prija konkurencija.

JAT: Za devet meseci 11 miliona evra gubitka

22. oktobar 2009. | broj komentara 0

U prvih devet meseci ove godine kompanija Jat Airways ubeležila je gubitak od 11 miliona evra, rekao je Srđan Radovanović, generalni direktor nacionalnog avioprevoznika.

Mrkonjić: Danas počinju pregovori o sudbini Jata

16. oktobar 2009. | broj komentara 0

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić rekao je da danas počinju pregovori o strateškom partneru za Jat ili nekom drugom rešenju kojim bi bila rešena sudbina tog javnog preduzeća.

Miljković: Poštovane sve procedure na letu Jat ervejza (VIDEO)

7. oktobar 2009. | broj komentara 0

Jat ervejz sproveo je sve predviđene procedure na letu Beograd-Istanbul, na kojem je avion prilikom sletanja sleteo sa piste, izjavio je danas predsednik Podkomiteta za vazdušni saobraćaj Miodrag Miljković.

Radovanović: Jat će povećati ulaganje u marketing

23. septembar 2009. | broj komentara 0

Generalni direktor Jat Airwaysa Srđan Radovanović izjavio je danas da je u planu te državne aviokompanije povećano ulaganje u marketing i privlačenje putnika.

Jat dostavio plan konsolidacije Vladi Srbije

17. septembar 2009. | broj komentara 0

Jat Airways saopštio je danas da je Vladi Srbije dostavio plan konsolidacije po kojem je za pozitivno poslovanje te državne aviokompanije potrebno da se godišnje preveze najmanje milion i po putnika, uz smanjenje rashoda.

Mnogo se trošilo

11. septembar 2009. | broj komentara 0

"U Jatu se mnogo trošilo, a u sistematizaciji radnih mesta postoji i čuvar stada ovaca u Vršcu. Dosadašnja reorganizacija je urađena naopako i na brzinu. Drugačije nije ni moglo biti jer su neki umesto biznisa pravili šou-biznis“, izjavio je u ekskluzivnom

Radovanović: Mat još nije vratio dug Jatu

10. septembar 2009. | broj komentara 0

Generalni direktor Jat Airwaysa Srđan Radovanović kazao je danas da Makedonski aviotransport (MAT) još nije isplatio dug srpskoj aviokompaniji od 10 miliona evra.

Analize

Predsednikov plan oporavka Srbije

Srećna Nova 2020.

Broj 554-555

30. decembar 2010.