emg home
RSS

Tema:   Stanko Subotić

Mihalj Kertes od danas na slobodi

28. septembar 2011. | broj komentara 0

Bivši Direktor carina Mihalj Kertes od danas je na slobodi, pošto je izdržao kaznu od 18 meseci zatvora, na koju je pravosnažno osuđen zbog umešanosti u zločin na Ibarskoj magistrali 1999. godine, kada su poginula četiri funkcionera Srpskog pokreta obnove.

SNS: Da li je Tomica Milosavljević dostupan?

9. jun 2011. | broj komentara 2

Poslanik Srpske napredne stranke Predrag Mijatović danas u Skupštini Srbije pitao ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića da li je tačno da je bivši ministar za zdravstvo Tomica Milosavljević u inostranstvu kako bi izbegao odgovornost povodom istrage koja se vodi u

Subotić iznosi odbranu preko ulilčnog video-bima

25. maj 2011. | broj komentara 0

Stanko Subotić, protiv kog Specijalno tužilaštvo vodi postupak za šverc cigareta devedesetih, uskoro će se putem video-linka iz Ženeve, u kojoj živi, obratiti građanima Srbije i odgovarati javno na pitanja novinara o navodima optužnice koja ga tereti te ljudima koji

Budva: Ubijen biznismen Dragan Bećirović

10. april 2011. | broj komentara 0

Biznismen Dragan Bećirović ubijen noćas u Budvi, javljaju Vijesti.

Subotić: Nisam poslovao s braćom Šarić

19. decembar 2010. | broj komentara 0

Stanko Subotić, optužen u Srbiji za šverc cigareta, izjavio da ga je sin Miroslava Miškovića upoznao s braćom Šarić, ali da nije poslovao s njima, niti da je znao čime se bave.

Radisavljević: Tužilaštvo proverava tvrdnje Subotića

17. decembar 2010. | broj komentara 0

Tužilaštvo za organizovani kriminal proverava tvrdnje Stanka Subotića u vezi s privatizacijom Večernjih novosti, izjavio tužilac Miljko Radisavljević i negirao da su Subotiću ugrožena prava.

Beko: Neka Tadić objasni poziv tajkunima

21. novembar 2010. | broj komentara 2

Biznismen Milan Beko pozvao predsednika Srbije Borisa Tadića da objasni šta tačno znači njegov poziv tajkunima da vrate Srbiji nešto od svog bogatstva jer poslovna javnost to doživljava kao upozorenje i moguću najavu naplate ekstraprofita.

Subotić optužuje Dušana Mihajlovića za ucenu (VIDEO)

11. avgust 2010. | broj komentara 0

Advokatski tim Stanka Subotića Caneta predao je danas Tužilaštvu za organizovani kriminal pisanu izjavu svog branjenika u kojoj on tvrdi da mu je bivši ministar policije Dušan Mihajlović tražio novac, kako protiv njega ne bi podnosio krivičnu prijavu za šverc cigareta.

Bogati Srbi i Hrvati najbrojniji u regionu

6. avgust 2010. | broj komentara 0

Na prostoru SFRJ po imetku se izdvajaju hrvatski i srpski bogataši, piše splitska Slobodna Dalmacija, dodajući da, po zvaničnim procenama, srpski bogataši "teže" višestruko više od hrvatskih.

Radisavljević: Ispituje se privatizacija Novosti

18. jun 2010. | broj komentara 0

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio je da je pokrenut pretkrivični postupak o privatizaciji kompanije Novosti.

Subotićeva izjava predata Tužilaštvu za organizovani kriminal (VIDEO)

24. maj 2010. | broj komentara 0

Advokati Stanka Subotića predali su Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal pisanu izjavu ovog biznismena u kojoj između ostalog iznosi dokaze o neregularnostima u privatizaciji dnevnog lista Večernje novosti.

Asocijacija medija: Izbegnuta likvidacija Future plus

20. maj 2010. | broj komentara 1

Privredni sud u Beogradu usvojio plan reorganizacije kompanije Futura plus, čime je izbegnuta likvidacija tog distributera dnevnih novina i magazina u Srbiji, saopštila Asocijacija medija.

Subotić: Uskoro dokazi o zloupotrebama u privatizacijama

17. maj 2010. | broj komentara 0

Biznismen Stanko Subotić odbacio navode da s kompanijom WAZ pokušava da preuzme tržište štampe u Srbiji jer, kako tvrdi, s tom firmom nije u poslovnim odnosima od 2008.

Mediji: Subotić i WAZ preuzimaju štampu

16. maj 2010. | broj komentara 0

Glavni urednici dnevnih novina Večernje novosti, Blic i Press saopštili danas da Stanko Subotić i nemačka korporacija WAC pokušavaju da preuzmu kompletno tržište stampe u Srbiji.

Bari: Počelo saslušanje za šverc cigareta

20. april 2010. | broj komentara 0

Pred sudom u Bariju juče počelo preliminarno saslušanje osumnjičenih za šverc cigareta devedesetih. Za šverc se tereti grupa italijanskih, srpskih i crnogorskih državljana.

Cane: Šarića sam sretao sa mnogim političarima

23. mart 2010. | broj komentara 1

Stanko Subotić Cane, optužen u Srbiji za šverc cigareta tokom devedesetih, u ekskluzivinom intervujuu crnogorskoj televiziji ”In”, potvrdio je da poznaje Darka Šarića, osumnjičenog za šverc kokaina, ali dodaje da ”nije imao informacije da se taj čovek

Sednica Odbora nije održana zbog formulacije dnevnog reda

22. mart 2010. | broj komentara 1

Sednica Odbora Skupštine Srbije za odbranu i bezbednosti danas nije održana jer članovi tog tela nisu mogli da se dogovore o formulaciji tačke koju bi trebalo da razmatraju.

Đukanović: Ratko Knežević je patološki lažov

19. mart 2010. | broj komentara 0

Premijer Crne Gore Milo Đukanović odbacio optužbe svog kuma, crnogorskog biznismena Ratka Kneževića, da je na čelu duvanske mafije i da je naručio ubistvo novinara Nacionala Ive Pukanića.

Komisija još razmatra zahtev Waza za kupovinu Novosti

17. mart 2010. | broj komentara 0

Komisija za zaštitu konkurencije još nije donela odluku o zahtevu nemačke medijska grupa Vac (WAZ) da kupi većinski paket akcija kompanije Novosti iz Beograd, izjavila je danas predsednica Saveta Komisije Dijana Marković-Bajalović.

Odbor za bezbednost u ponedeljak o navodima Subotića

17. mart 2010. | broj komentara 0

Odbor Skupštine Srbije za odbranu i bezbednost razmotriće u ponedeljak navode biznismena Stanka Subotića Caneta, optuženog za šverc cigareta, o novcu u privatizaciji Luke "Beograd" i kompanije Novosti, najavio je danas predsednik tog skupštinskog tela Dragan

Tužilaštvo: Subotićeva izjava može biti značajna

17. mart 2010. | broj komentara 0

Tužilac za organizovani kriminal Srbije Miljko Radisavljević saopštio je danas da telefonska izjava optuženog Stanka Subotića u vezi sa finanijskim transakcijama u "može biti značajna sa aspekta mogućeg postupanja Tužilaštva".

Subotić: Mišković i Beko mojim novcem kupili Novosti i Luku Beograd

16. mart 2010. | broj komentara 1

Biznismen Stanko Subotić, osumnjičen za šverc cigareta, izjavio sinoć da su Milan Beko i Miroslav Mišković njegovim novcem kupili Večernje novosti i Luku Beograd, a lidera Pokreta za promjene Nebojšu Medojevića da ga napada po nalogu pomenute dvojice.

Gudurić: Nisam kriv za ubistvo Pukanića

15. mart 2010. | broj komentara 0

Bojan Gudurić, petooptuženi za ubistvo suvlasnika i novinara Nacionala Ive Pukanića i njegovog saradnika Nike Franjića, izjasnio se danas pred sudom u Zagrebu da se ne oseća krivim.

Knežević: Pukanića ubila duvanska mafija

25. februar 2010. | broj komentara 0

Crnogorski preduzetnik Ratko Knežević ponovio danas pred sudom u Zagrebu da iza ubistva novinara i suvlasnika Nacionala Ive Pukanića stoji duvanska mafija, odnosno Stanko Subotić i premijer Crne Gore Milo Đukanović.

Specijalno tužilaštvo razgovaralo s Ratkom Kneževićem

16. oktobar 2009. | broj komentara 0

Specijalno tužilaštvo u Beogradu razgovoralo s Ratkom Kneževićem povodom njegovih tvrdnji objavljenih u medijima o krijumčarenju cigareta na području Zapadnog Balkana i Italije krajem prošle decenije, saopštilo tužilastvo.

Analize

Šta čeka buduće penzionere

Generacija bez budućnosti

Broj 593

07. oktobar 2011.