emg home
RSS

Tema:   Tenderi

Tender za Železaru Smederevo produžen do 11. juna

4. maj 2012. | broj komentara 0

Vlada Srbije produžila do 11. juna rok za dostavljanje konačnih obavezujućih ponuda na tender za strateškog partnera Železare Smederevo.

Tender za drugu traku autoputa na obilaznici

22. februar 2012. | broj komentara 0

Putevi Srbije raspisali tender za gradnju druge trake autoputa na obilaznici oko Beograda, od petlje Dovanovci do Mosta 8 preko Save, na sektorima B1, B2 i dela B3, u dužini 10 kilometara.

Mrkonjić: Policija kontroliše tender za tahografske kartice

30. januar 2012. | broj komentara 0

 Ministar za infrastrukturu i energetiku Srbije Milutin Mrkonjić potvrdio je danas da policija u Agenciji za bezbednost saobraćaja kontroliše tender za nabavku tahografskih kartica zbog sumnje da je namešten.

Neuspešan tender za prodaju PIM

19. decembar 2011. | broj komentara 0

Tender za prodaju imovine preduzeća "Ivan Milutinović" (PIM) u restrukturiranju proglašen neuspešnim jer još nisu rešeni sporni imovinsko-pravni odnosi na određenim lokacijama preduzeća, saopštila je danas Agencija za privatizaciju.

Otvorene finansijske ponude tendera za deonicu puta Prosek-Crvena reka

22. septembar 2011. | broj komentara 0

Finansijski deo ponude za javni tender za izgradnju deonice Prosek - Crvena reka na autoputu E-80, koji kao deo Koridora 10 prolazi kroz Srbiju od Niša do Dimitrovgrada, otvoren je danas.

Grci dali najnižu ponudu za krak Koridora 10

27. maj 2011. | broj komentara 0

Na tenderu za gradnju kraka Koridora 10 od Niša do makedonske granice najnižu cenu dalo je grčko preduzeće Terna, 2,38 milijardi dinara za gradnju deonice od Grabovnice do Grdelice.

Premijer: Tender za Telekom nije neustavan

25. maj 2011. | broj komentara 0

Premijer Mirko Cvetković odbacio ocene da je postupak prodaje Telekoma Srbija koji je vodila vlada bio protivustavan i pozvao one koji su hrabri kritičari da pokrenu postupak pred Ustavnim sudom.

Dva tendera za Koridor 10 se otvaraju 26. maja

14. maj 2011. | broj komentara 0

Dva tendera za izgradnju deonice Autoputa E-75 od Niša prema makednoskoj granici otvaraju se 26. maja, izjavio je danas direktor Koridora Srbije Mihajlo Mišić.

Kinezi od traže još vremena za ponudu za autoput do Srbije

13. maj 2011. | broj komentara 0

Crnogorska vlada odložila je odluku o poslu sa kineskim kompanijama za izgradnju autoputa od Bara do granice sa Srbijom, jer je kineska strana tražila dodatno vreme kako bi od Vlade Kine dobila podršku za pokriće troškova osiguranja izgradnje.

Odloženo otvaranje poslednja dva tendera za Koridor 10

13. maj 2011. | broj komentara 0

Otvaranje poslednja dva tendera za izgradnju deonica Grabovnica-Grdelica i Vladičin Han-Donji Neradovac na Koridoru 10 odloženo je za 26. maj 2011. godine, rečeno je danas u preduzeću "Koridori Srbije".

Grčka kompanija Aktor ponudila najnižu cenu za deo Koridora 10

5. maj 2011. | broj komentara 0

Na tedner za izgradnju deonice autoputa na istočnom kraku Koridora 10 od Niša do Dimitrovgrada, Crvena Reka-Čiflik, stiglo je 12 ponuda koje su danas otvorene, a najnižu cenu ponudila je grčka kompanija Aktor SA.

Neuspeo tender za prodaju Jugoremedije

28. april 2011. | broj komentara 0

Na tender za prodaju 92,87 odsto kapitala zrenjaninske Fabrike lekova "Jugoremedija", koji je raspisala Agencija za privatizaciju, nije se javio nijedan kupac, saopšteno je danas iz te fabrike.

Verica Barać: Tender za prodaju Telekoma namešten

14. april 2011. | broj komentara 0

Konkurs za prodaju 51 odsto Telekoma Srbija je paravan koji prikriva dogovor države s Telekomom Austria, a kad su ostali strani investitori saznali da je prodaja nameštena odustali su i pokazali da nemaju poverenja u ono što radi Vlada Srbije, izjavila danas Verica Barać,

Građevinari uputili listu zahteva Vladi Srbije

6. april 2011. | broj komentara 0

Tri odbora za građevinarstvo, industriju građevinskog materijala i stambenu privredu  Privredne komore Srbije, Privredne komore Vojvodine i Privredne komore Beograda danas su ponovo uputili Vladi Srbije listu zahteva i predloga mera pošto se ove godine očekuje da

Novi model za TENT i Kolubaru B

6. april 2011. | broj komentara 0

Dušan Mrakić, državni sekretar u Ministarstvu za infratrukturu i energetiku, najavio je danas da će to ministarstvo predložiti novi model za gradnju termoelektrana ako ponovo budu odloženi postojeći tenderi.

Predložen novi tender za Valdanos

28. februar 2011. | broj komentara 0

Tender za dugoročni zakup nekadašnjeg vojno-turističkog kompleksa "Valdanos" u istoimenoj uvali kod Ulcinja, danas je proglašen neuspelim i predloženo je raspisivanje novog tendera.

Vuk Đoković: Očekujemo četiri ponude za Telekom Srbija

18. februar 2011. | broj komentara 1

Šef Vladine radne grupe za prodaju Telekoma Srbija Vuk Đoković izjavio danas da se na tenderu za Telekom očekuju najmanje četiri ponude.

Farmakom zainteresovan za kompaniju Zorka obojena metalurgija

10. februar 2011. | broj komentara 2

Kompanija Farmakom MB učestvovaće na tenderu ili aukciji za kupovinu firme Zorka obojena metalrgija, u stečaju, rekao je u intervjuu za novi Ekonom:east vlasnik Farmakoma Miroslav Bogićević.

FAP se žali na tender koji je raspisao Beograd put

5. februar 2011. | broj komentara 2

Fabrika automobila iz Priboja žalila se na odluku tenderske komisije javnog preduzeća Beograd put kojom je nabavka deset novih vozila poverena preduzeću Vatrosprem, rekli su danas predstavnici menadžmenata.

Sledećeg meseca završetak tendera za dve termoelektrane (VIDEO)

3. februar 2011. | broj komentara 0

Ministar energetike Srbije Petar Škundrić izjavio je danas u Banjaluci da će u narednih mesec dana biti završena tenderska procedura u vezi sa Teromoelektranom "Nikola Tesla 3" i "Kolubara B" i izabrana kompanija koja će dati najpovoljniju ponudu.

Geoput iz Beograda na tenderu za izgradnju autoputa u BiH

2. februar 2011. | broj komentara 0

Na tenderu za izradu glavnog projekta autoputa od Orašja do Brčkog konzorcijum koji čine Institut "IGH", "Geoput Banja Luka" i "Geoput Beograd" dostavio je ponudu sa najnižom cenom od 1,99 miliona konvertibilnih maraka (KM), objavio je danas

„Očistimo Srbiju” na „Srbija openu” za 475.798 evra (VIDEO)

2. februar 2011. | broj komentara 0

Promocija akcije čišćenja Srbije na teniskom turniru 2009. i 2010. godine koštala oko 47 miliona dinara. – Koalicija za nadzor javnih finansija smatra da je to mnogo novca, a u Ministarstvu za zaštitu životne sredine kažu da to nije velika cena s obzirom na efekte

Francuzi odustali od kupovine Telekoma Srbija

28. januar 2011. | broj komentara 1

Od kupovine Telekoma je odustao Frans telekom, a trenutno je najozbiljniji kupac kompanija u vlasništvu ruskog milijardera Mihaila Fridmana Vimpelkom, koja je Vladi jedina obećala da je za polovinu srpskog telekomunikacionog operatera spremna da plati minimalnu sumu od 1,4

Ametsrajter: Mnogo nepoznanica u vezi s Telekomom Srbija

21. januar 2011. | broj komentara 0

Generalni direktor Telekoma Austria Hanes Ametsrajter izjavio da kompanija počinje da analizira podatke vezane za moguću kupovinu državnog paketa akcija u Telekomu Srbija, ali da ima dosta nepoznanica.

Jasna Matić: Nije isključeno da Telekom ne bude prodat

19. januar 2011. | broj komentara 0

Jasna Matić, ministarka za telekomunikacije, izjavila za Emg.rs da nije isključena mogućnost da tender za prodaju kontrolnog paketa Telekoma Srbija propadne. „Vlada je odredila minimalnu cenu (1,4 milijardi evra za 51 odsto kapitala) ispod koje Telekom neće biti prodavan,

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.