emg home
RSS

Tema:   Dragan Marković

Jagodina: Penzionisanjem do novih radnih mesta za mlade

14. april 2011. | broj komentara 0

Skupština Jagodine planira da obezbedi deo novca za otkup staža radnicima Fabrike kablova i Jagodinske pivare koji su pred penzijom da bi se time oslobodila radna radna mesta za mlade.

Marković: Policija posvećena borbi protiv korupcije

5. april 2011. | broj komentara 0

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dragan Marković izjavio da je policija posvećena borbi protiv korupcije.

Dinkić i zvanično podneo ostavku na funkcije u vladi (VIDEO)

15. februar 2011. | broj komentara 0

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić podneo je danas ostavku, potvrđeno je u G17 Plus, čiji je Dinkić predsednik.

Marković: Smeniti dva ministra

11. februar 2011. | broj komentara 0

Predsednik Jedinstvene Srbije i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković ponovio da Vladu Srbije ne treba rekonstruisati, već da treba smeniti dva ministra.

Marković: Tražićemo smenu dva ministra

29. januar 2011. | broj komentara 0

Jedinstvena Srbija je protiv rekonstrukcije Vlade, ali će tražiti smenu dva ministra za koje smatra da su loše radili, izjavio predsednik stranke Dragan Marković, uz napomenu da će imena tih ministara reći predsedniku Srbije Borisu Tadiću.

U industrijskoj zoni kod Jagodine će raditi 2.000 ljudi

27. januar 2011. | broj komentara 0

U Jagodini je izgrađena industrijska zona koja će zaposliti oko 2.000 ljudi, izjavio je danas gradonačelnik tog grada Dragan Marković na sastanku sa ministrom za infrastrukturu Milutinom Mrkonjićem u Vladi Srbije.

Gradnja Žeželjevog mosta počinje na leto (VIDEO)

25. januar 2011. | broj komentara 0

Predstavnici Vlade Vojvodine i špansko-italijanskog konzorcijuma potpisali su danas u Novom Sadu ugovor o gradnji drumsko-železničkog Žeželjevog mosta preko Dunava u Novom Sadu, vredan 45,3 miliona evra.

Čanak: Od zločina JNA neće nas oprati ni Dunav ni Sava

23. decembar 2010. | broj komentara 0

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio da Srbiju od zločina Jugoslovenske narodne armije neće oprati ni Dunav ni Sava.

Dačić: Neće biti problem ako ne bude rekontrukcije

22. decembar 2010. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio da bi rekonstrukcija Vlade Srbije bila politički korisna, ali da ne misli da će biti veliki problem i ako je ne bude. Dačić je rekao da će o tome biti razgovarano početkom godine.

U Jagodini gradnja fabrike delova za kamione MAN

11. novembar 2010. | broj komentara 1

U Industrijskoj zoni kraj autoputa Beograd-Niš u Jagodini biće izgrađena Fabrika delova s pogonom za sklapanje kamiona marke MAN, a investitor je Srbin koji se tim poslom bavi u Nemačkoj, izjavio u Minhenu gradonačelnik Jagodine Dragan Marković.

Orbović: Dogovor Vlade i sindikata moguć posle konsultacija s MMF-om

2. novembar 2010. | broj komentara 1

Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović izjavio danas da će Vlada Srbije dogovor sa sindikatima o izmenama Zakona o penzijsko-invalidskom osiguranju postići posle dodatnih kosultacija s Misijom Međunarodnog monetarnog fonda, koja bi u međuvremenu

Urošević odustao od Upravnog odbora PTT-a

25. oktobar 2010. | broj komentara 0

Pevač Radiša Urošević podneo ostavku na mesto člana Upravnog odbora PTT-a Srbije, javlja RTS.

Poslanici o osudi zločina nad Srbima (VIDEO)

14. oktobar 2010. | broj komentara 0

Skupština Srbije razmatra danas Predlog deklaracije o osudi zločina nad pripadnicima srpskog naroda i građanima Srbije.

Marković: Srbija zbog EU pustila homoseksualce na ulicu

14. oktobar 2010. | broj komentara 0

Dragan Marković, lider Jedinstvene Srbije, članice vladajuće koalicije, izjavio je danas da je Srbija zbog ulaska u EU morala da pusti homoseksualce da izađu na ulicu i da se onda desi bratoubilački rat zato što su stvoreni uslovi da dođe do incidenta.

Jovanović: Parada ponosa nije uslov za EU

11. oktobar 2010. | broj komentara 0

Nije tačno da je održavanje Parade ponosa ispunjavanje administrativnih normi za ulazak u Evropsku uniju, to su besmislena i lažna opravdanja političara koji ne smeju da preuzmu odgovornost za jedan normalan događaj koji postoji u celom svetu, rekao je Čedomir Jovanović

Marković: Ne pozivamo na nasilje, ali smo protiv parade (VIDEO)

6. oktobar 2010. | broj komentara 3

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio da je ta stranka protiv nasilja i ne poziva na nasilje na Paradi ponosa, ali da ne podržava njeno održavanje.

Stranke o 10. godišnjici petooktobarskih promena

4. oktobar 2010. | broj komentara 0

Stranke ocenile reforme posle 5. oktobra nisu sprovedene do kraja. Ambasadorka SAD kaže da taj dan nije daleko.

Jagodina investitorima nudi 150 hektara zemljišta (VIDEO)

7. septembar 2010. | broj komentara 0

Investitorima koji žele da ulože u Jagodinu na raspolaganju je 150 hektara uz Koridor 10, rekao je danas gradonačelnik tog grada Dragan Marković tokom susreta sa ministrom za zaštitu životne sredine i prostorno planiranje Oliverom Dulićem.

Jeremić: Situacija teška po poziciju Srbije (VIDEO)

26. jul 2010. | broj komentara 1

Predlažemo da koncept dosadašnje politike očuvanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije, vođen na osnovu ranijih odluka Skupštine o Kosovu, bude potvrđen i da Vladi bude naloženo korišćenje svih diplomatskih i političkih sredstava koja stoje na raspolaganju

Stranke različito o mišljenju Međunarodnog suda pravde (VIDEO)

22. jul 2010. | broj komentara 0

Šefica poslaničke grupe G17 Plus Suzana Grubješić rekla je za Emg.rs da će izneto mišljenje Međunarodnog suda pravde imati posledice po međunarodni poredak jer se na ovaj način ohrabruju secesionistički pokreti širom sveta, kao i da je ovo samo jedan od presedana u

Batić amandmanom predlaže ostanak na više funkcija

20. jul 2010. | broj komentara 1

Samostalni poslanik u Skupštini Srbije Vladan Batić podneo je amandman na predložene izmene Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije kojim se ipak omogućava da funkcioner, zatečen na više funkcija 1. januara, nastavi da ih obavlja ukoliko je 1. januara bio odbornik,

Marković: Bez konsezusa o osudi zločina nad Srbima

15. jul 2010. | broj komentara 0

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković izjavio je danas u Beogradu da ne postoji konsenzus o deklaraciji kojom bi Skupština Srbije osudila zločine nad Srbima.

Marković: Srbija treba i može da pomogne Grčkoj

21. maj 2010. | broj komentara 0

Predsednik Opštine jagodina Dragan Marković izjavio danas da Srbija treba i može da pomogne Grčkoj da prevaziđe krizu i predložio jačanje trgovinske razmene dve zemlje.

Tadić: Država će pobediti organizovani kriminal

7. maj 2010. | broj komentara 0

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će država pobediti organizovani kriminal jer ima veću moć i snagu nego kriminalne grupe.

Bringeus: Marković ključan za proevropsku vladu (VIDEO)

28. april 2010. | broj komentara 0

Ambasador Švedske u Srbiji Krister Bringeus ocenio danas da je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković bio ključan čovek za formiranje proevropske Vlade Srbije.

  • POČETNA
  • 1
  • 2
  • 3

Analize

Da li će Srbija uvoziti radnu snagu

Kupovina tuđe pameti

Broj 570-571

21. april 2011.