emg home
RSS

Tema:   Snežana Malović

Počeo postupak izručenja članova Zemunskog klana

10. april 2012. | broj komentara 0

Španija je počela postupak izručenja Srbiji članova Zemunskog klana Luke Bojovića, Vladimira Milisavljevića i Siniše Petrića, izjavila u Madridu ministarka za pravosuđe Snežana Malović. 

Blokade puteva širom Vojvodine

30. mart 2012. | broj komentara 1

Član organizacionog odbora protesta poljoprivrednika Miroslav Ivković izjavio jutros da su blokirani mnogi putevi u Vojvodini jer policija ne dozvoljava poljopirvrednicima da se kreću traktorima.

U Srbiji više od 30.000 osoba bez dokumenata

20. mart 2012. | broj komentara 0

U Srbiji ima više od 30.000 osoba koje nemaju lična dokumenta i potrebno je što pre rešiti njihov problem izmenama zakona, poručeno sa skupa o položaju pravno nevidljivih osoba.

Premijer i troje ministra mogu službenim automobilom u kampanju

16. mart 2012. | broj komentara 0

Službene automobile i obezbeđenje u izbornoj kampanji mogu da koriste premijer Mirko Cvetković i ministri za pravosuđe, unutrašnje poslove i odbranu Snežana Malović, Ivica Dačić i Dragan Šutanovac, izjavio šef Kancelarije Vlade za saradnju s medijima Milivoje Mihajlović.

Malović: Uspešni rezultati reforme pravosuđa

6. mart 2012. | broj komentara 0

Ministarka za pravosuđe Snežana Malović izjavila danas u Valjevu da je dosadašnja reforma pravosuđa dala dobre rezultate, a da će o njima uskoro biti podnet izveštaji Visokog saveta sudstva i Državnog veća tužilaca.

Ministarka: Vlada stala na put kriminalu i korupciji

29. februar 2012. | broj komentara 0

Ministarka za pravosuđe Snežana Malović izjavila da je Vlada stala na put kriminalu i korupciji i da su uništene sve kriminalne grupe.

Ministarka: Sprečiti obračune kriminalaca iz dva klana

15. februar 2012. | broj komentara 1

Ministarka za pravosuđe Snežana Malović rekla da će situacija u zatvorima u Srbiji biti kompleksnija dolaskom odbeglih članova Zemunskog klana Luke Bojovića i Vladimira Milisavljevića, koji su nedavno uhapšeni u Španiji.

Snežana Malović: Nema čarobnog štapića

9. januar 2012. | broj komentara 0

Ministarka za pravosuđe Snežana Malović rekla da Srbija mora još mnogo da radi na reformi pravosuđa iako je ocena EU o tome pozitivna i da se stvari u pravosuđu ne mogu ispraviti čarobnim štapićem.

Ministarka: Pitanja s Hrvatskom rešiti dogovorom

9. januar 2012. | broj komentara 0

Ministarka za pravosuđe Snežana Malović izjavila da izjave ministarke spoljnih poslova Hrvatske Vesne Pusić doživljava kao pruženu ruku pomirenja, izuzetan gest i jasnu poruku da Srbija i Hrvatska otvorena pitanja moraju rešiti dogovorom.

Snežana Malović: Izmenama Zakonika se otklanjaju nedoumice

27. decembar 2011. | broj komentara 0

Ministarka za pravosuđe Snežana Malović izjavila da se Predlogom izmena Zakonika o krivičnom postupku otklanjaju nedoumice oko njegove primene, na koje je ukazala stručna javnost.

Snežana Malović: Izmene Zakona za efikasniji rad Ustavnog suda

21. decembar 2011. | broj komentara 0

Ministarka za pravosuđe Snežana Malović rekla je danas da predložene izmene Zakona o Ustavom sudu treba da omoguće efikasniji rad tog suda i ojačaju njegovu samostalnost.

Tadić: U Srbiji nema veze kriminala i politike

29. novembar 2011. | broj komentara 0

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je u Srbiji prekinuta veza političkih struktura i organizovanog kriminala i istakao da su izbori presudni za uspešnu borbu protiv organizovanog kriminala.

Sesilija Malmstrem u Beogradu

28. novembar 2011. | broj komentara 0

Komesarka EU za unutrašnje poslove Sesilija Malmstrem razgovaraće danas u Beogradu s ministrom za unutrašnje poslove Ivicom Dačićem.

Oduzeta kuća ustupljena za žrtve trgovine ljudima

25. novembar 2011. | broj komentara 0

Ministarka za pravosuđe Snežana Malović i ministar za rad Rasim Ljajić potpisali ugovor kojim se privremeno oduzeti objekat ustupa na korišćenje za potrebe sigurne kuće namenjene za žrtve trgovine ljudima.

Ministarka: Istraga o vakcinama se nastavlja

12. novembar 2011. | broj komentara 0

Ministarka za pravosuđe Snežana Malović izjavila da je u pretkrivičnom postupku o nabavci vakcina protiv novog gripa ispitivana i činjenica da je Jugohemija dva meseca pre raspisivanja tendera preko valjevske firme Detap rezervisala vakcine. 

Tadić: Srbija bezbedna zemlja uprkos rizicima

12. novembar 2011. | broj komentara 1

Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je da je Srbija uprkos tome što je ova godina za nju bila ispunjena bezbednosnim iskušenjima i rizicima, danas bezbedna zemlja.

Snežana Malović: Sporazumi za efikasniju borbu protiv kriminala

27. oktobar 2011. | broj komentara 0

Ministarka za pravosuđe Snežana Malović izjavila danas da bi sporazumi Srbije i Slovenije o izručenju i pravnoj pomoći trebalo da unaprede borbu protiv kriminala i efikasnije procesuiranje najtežih krivičnih dela, poput organizovanog kriminala.

U prekršajnim sudovima više od milion postupaka u radu

25. oktobar 2011. | broj komentara 0

Ministarka za pravosuđe Snežana Malović izjavila danas u Kladovu da u prekršajnim sudovima u Srbiji ima više od milion postupaka u radu, ocenjujući da se kroz njihovo postupanje stvara svest građana o reformisanom pravosuđu.

Ministarka: Veselinović neće biti zaštićen

6. oktobar 2011. | broj komentara 0

Ministarka za pravdu Snežana Malović izjavila da će, ako ima dokaza, nadležni organi pokrenuti postupak protiv biznismena Zvonka Veselinovića, kog su prištinski mediji označili kao organizatora napada na vojnike Kfora.

Uhapšen Dragan Tomić i još 16 bivših i sadašnjih funkcionera Kolubare

4. oktobar 2011. | broj komentara 1

Dragan Tomić (58), nekadašnji direktor Rudarskog basena „Kolubara” uhapšen je juče nešto posle 15 časova na graničnom prelazu Srbije i Makedonije, zbog sumnje da je učestvovao u malverzacijama u ovom preduzeću.

Jadranka Kosor: Stvari sa Srbijom krenule na gore

1. oktobar 2011. | broj komentara 0

Premijerka Hrvatske Jadranka Kosor ocenila da međudržavni sporazumi tužilaštava Srbije i Hrvatske nisu dali željene rezultate i dodala da su stvari otad krenule na gore.

Malović: Saznaćemo sve o ubistvu Đinđića

25. septembar 2011. | broj komentara 0

 Ministarka pravde Snežana Malović izjavila je da očekuje da će istraga dati odgovor na pitanje da li je pobuna Jedinice za specijalne operacije (JSO) novembra 2001. bila uvod u ubistvo premijera Zorana Đinđića.

Snežana Malović: Pretpostavke za efikasniji krivični postupak

12. septembar 2011. | broj komentara 0

Ministarka pravde Snežana Malović izjavila je danas da će zakonik o krivičnom postupku stvoriti normativne pretpostavke za efikasniji krivični postupak, što predstavlja jednu od obaveza Srbije u procesu sticanja članstva u EU.

Osnovan Nacionalni savet za borbu protiv nasilja u sportu

5. septembar 2011. | broj komentara 0

Vlada Srbije osnovala Nacionalni savet za borbu protiv nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, čiji će predsednik biti premijer Mirko Cvetković, navodi se u Službenom glasniku.

Malović: Neće biti zaštićenih funkcionera

13. avgust 2011. | broj komentara 1

Ministarka pravde Srbije Snežana Malović izjavila je da su predistražni postupci o aferi "Kolubara" i oko nabavke vakcina pri kraju.

Analize

Predizborna ekonomija

Kupovina poverenja

Broj 617-618

29. mart 2012.