emg home

RSS

Malović: Neće biti zaštićenih funkcionera

13. avgust 2011. | 10:05

Izvor: Blic

Ministarka pravde Srbije Snežana Malović izjavila je da su predistražni postupci o aferi "Kolubara" i oko nabavke vakcina pri kraju.Malovićeva je u intervjuu za Blic rekla da pojačana koordinacija između državnih organa u borbi protiv korupcije daje prve rezultate.

"Prvi rezultati snažnije koordinacije između državnih organa u borbi protiv korupcije već se vide. Obaveštena sam da su predistražni postupci o aferi 'Kolubara' i nabavke novih vakcina na samom kraju. Važno je da policija i tužilaštvo sada imaju značajne partnere u upravi za sprečavanje pranja novca, Poreskoj upravi i svim drugim državnim organima", kazala je Malovićeva.

Na pitanje da li je neko od sadašnjih ili bivših funkcionera pod istragom, ministarka pravde je rekla da "nema, niti sme biti zaštićenih".

Ona je navela da je, što je tiče mera za sprečavanje korupcije u zdravstvu, predložila da ubuduće farmacetuske kuće na kraju svake godine objavljuju spisak lekara kojima su platili seminare ili istraživanja.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Korupcija

Ličnosti: Snežana Malović


Unesite tekst komentara:

14. avgust 2011. 10:32:44

| Ime

0

Lepa bajka! Ne mogu da zamislim da Palma (jezicak na vagi koji spasava vladu) odgovara za bilo sta, a pogotovo za skadnal oko Kolubare.

<<

31. oktobar - 06. novembar 2011.

>>

Povezani naslovi