emg home
RSS

Tema:   Luka Beograd

Uprava Beograda: Uprava Luke otkazala sastanak

6. jul - 7. jul 2011 | broj komentara 0

Sastanak gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa sa menadžmentom i vlasnicima Luke Beograd koji je bio zakazan za danas, otakazan je na inicijativu predstavnika ovog preduzeća, saopštila je Gradska uprava.

Đogović: Nema negativnih posledica ako Grad kupi Luku

4. jul 2011. | broj komentara 0

Ukoliko grad Beograd ima biznis plan da kupi Luku Beograd i način na koji će razvijati poslovanje tog preduzeća, onda ne može doći do negativnih posledica od te kupovine, izjavio je danas saradnik Instituta za tržišna istraživanja (IZIT) Saša Đogović.

Đilas spreman za razgovor s Bekom

2. jul 2011. | broj komentara 0

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio da je spreman na razgovor s vlasnikom Luke Beograd Milanom Bekom radi rešenja spora Grada s tim preduzećem oko zemljišta Luke.

Beko nudi sastanak Đilasu

1. jul 2011. | broj komentara 0

Rukovodstvo Luke Beograd uputilo je danas poziv gradonaceclniku Beograda Draganu Đilasu da organizuje sastanak na kojem bi razgovarali o mogućoj saradnji Luke i Grada Beograda.

Grad daje cenu po kojoj je otkupljen većinski paket luke

30. jun 2011. | broj komentara 0

Niko ne primorava vlasnika Luke Beograd da luku proda, a Grad Beograd je spreman da otkupi to preduzeće po istoj ceni po kojoj je otkupljeno većinsko vlasništvo, izjavio je danas za Betu gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Luka Beograd: Akcije vrede 74 miliona evra

28. jun 2011. | broj komentara 0

Luka Beograd saopštila je danas da je okvirna prodajna vrednost paketa akcija većinskog vlasnika firme Worldfine 74 miliona evra. Kako se navodi u saopstenju, firma Vorldfajn iz Luksemburga je vlasnik 6.520.020 akcija, odnosno 93,6 odsto akcija Luke Beograd, čija je ukupna

Beko: Prodajem Luku Beograd

27. jun 2011. | broj komentara 0

Milan Beko saopštio danas da će prodati svoje akcije u Luci Beograd. Beko je saopštio da će akcije prodati po ceni po kojoj ih je kupio plus kamatu koju država plaća stranim bankama kad se zadužuje.

Đilas: U mojoj firmi prosečna plata je veća od 1.000 evra

23. jun 2011. | broj komentara 0

Gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas ponovio je u intervjuu za novi broj Ekonom:east magazina da za njega nije ni normalno, ni moralno to što u Srbiji neki ljudi na svakom koraku pokazuju da imaju avione i kamione, a svoje radnike

Beko: Slučaj Luke Beograd težak jer politička volja stoji na suprotnoj strani od zakona

15. jun 2011. | broj komentara 0

Slučaj Luke Beograd je posebno težak jer politička volja stoji na suprotnoj strani od zakona koji štiti interese Luke, izjavio je danas biznismen Milan Beko.

Subotić iznosi odbranu preko ulilčnog video-bima

25. maj 2011. | broj komentara 0

Stanko Subotić, protiv kog Specijalno tužilaštvo vodi postupak za šverc cigareta devedesetih, uskoro će se putem video-linka iz Ženeve, u kojoj živi, obratiti građanima Srbije i odgovarati javno na pitanja novinara o navodima optužnice koja ga tereti te ljudima koji

Cvetković: Beko treba da objavi javnu ponudu za prodaju Luke (VIDEO)

24. maj 2011. | broj komentara 0

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da bi bilo dobro da vlasnik Luke Beograd Milan Beko akcije te kompanije ponudi na prodaju svim zainteresovanim kupcima, a ne samo državi.

Dulić: Beko imao privilegovan položaj

24. maj 2011. | broj komentara 0

Ministar Oliver Dulić optužio biznismena Milana Beka, vlasnika Luke Beograd, da je pri kupovini tog preduzeća imao poseban tretman u tadašnjoj vladi i da je nogom otvarao vrata premijerove kancelarije, što Beko negira tvrdeći da nije imao blizak odnos s Koštunicom.

Luka Beograd će se žaliti na odluku Višeg suda

19. maj 2011. | broj komentara 0

Luka "Beograd" najavila je danas da će se žaliti na privremenu zabranu vlasniku te luke, preduzeću "Vorldfin" (Worldfin), da raspolaže i otuđuje zemljište na kojem se nalazi Luka.

Sud privremeno zabranio korišćenje zemljišta Luke Beograd

19. maj 2011. | broj komentara 0

Viši sud u Beogradu doneo privremenu meru kojom je preduzeću Worldfin zabranio raspolaganje i otuđenje parcela na kojima je preduzeće Luka Beograd do okončanja sudskog postupka, izjavila portparolka suda Dušica Ristić.

Sudije odugovlače postupke oko Luke Beograd

14. mart 2011. | broj komentara 0

Predstavnici Kluba malih akcionara Luke "Beograd" ocenili su danas da sudije Privrednog suda u Beogradu odugovlače suđenja povodom tužbi zbog nepravilnostima u privatizaciji tog preduzeća.

Savet: Ispitati poreklo i tokove novca tajkuna

7. februar 2011. | broj komentara 0

Savet za borbu protiv korupcije traži od državnih institucija da ispitaju poreklo i tokove novca srpskih tajkuna koji su kupovali preduzeća u Srbiji.

Savet podseća Tadića na probleme korupcije

11. januar 2011. | broj komentara 0

Savet za borbu protiv korupcije dostavio predsedniku Borisu Tadiću pismo s konkretnim primerima korupcije s kojom su se suočili strani investitori i zatražio sastanak s Tadićem povodom mnogih problema stranih investitora u Srbiji.

Tadić: Bekovu izjavu ne smatram prozivkom (VIDEO)

22. novembar 2010. | broj komentara 5

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da ne zna na koga je iz Demokratske stranke Milan Beko mislio kada je rekao da treba da vrati deo svog bogatstva i da to ne shvata kao "prozivku". "Za njih ne bi bilo korisno da me bilo ko iz kluba bogataša proziva",

Beko: Neka Tadić objasni poziv tajkunima

21. novembar 2010. | broj komentara 2

Biznismen Milan Beko pozvao predsednika Srbije Borisa Tadića da objasni šta tačno znači njegov poziv tajkunima da vrate Srbiji nešto od svog bogatstva jer poslovna javnost to doživljava kao upozorenje i moguću najavu naplate ekstraprofita.

Đilas poručio da se grad neće odreći Luke

22. oktobar 2010. | broj komentara 0

Uprava grada Beograda pokrenula je parnični postupak pred Vrhovnim sudom kako bi zadržala Luku Beograd, saopštio je danas gradonačelnik glavnog grada Dragan Đilas.

Beko nudi Vladi polovinu profita od stanova u „Luci Beograd“

21. oktobar 2010. | broj komentara 0

Biznismen Milan Beko nedavno je ponudio Vladi Srbije kompromis o „Luci Beograd”. Beko je, kaže izvor „Blica” iz Vlade, spreman da pola profita od prodaje stanova koje bi izgradio na toj lokaciji preda Vladi u poseban fond kojim bi ona raspolagala po

DSS traži ostavke Tadića i Cvetkovića

30. septembar 2010. | broj komentara 3

Poslanici Demokratske stranke Srbije (DSS) u Skupštini Srbije zatražili su danas od predsednika i premijera, Borisa Tadića i Mirka Cvetkovića, da podnesu ostavke jer nisu poštovali odluke parlamenta o Kosovu i Metohiji.

Prijava SRS-a protiv 17 funkcionera

23. septembar 2010. | broj komentara 0

Srpska radikalna stranka podnela krivičnu prijavu protiv 17 bivših i sadašnjih državnih funkcionera zbog, kako tvrde, nezakonitih privatizacija Luke Beograd i kompanije Novosti.

Savet traži preispitivanje raskida privatizacije Tehnohemije

22. septembar 2010. | broj komentara 0

Savet Vlade Srbije za borbu protiv korupcije traži preispitivanje odluke Agencije za privatizaciju o raskidu ugovora o prodaji beogradskog preduzeća Tehnohemija jer je kupac ispunio sve ugovorene obaveze.

BIA saglasna da se usvoji zakon o otvaranju dosijea

4. septembar 2010. | broj komentara 0

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) u potpunosti je saglasna s tim da bude usvojen zakon o otvaranju dosijea vođenih po političkoj i ideološkoj osnovi, rekao je za današnji Blic šef kabineta direktora BIA Jovan Stojić.

  • POČETNA
  • 1
  • 2
  • 3

Analize

Kuda "carinski rat na Kosovu" vodi Srbiju

Povratak u prošlost

Broj 585-586

04. avgust 2011.