emg home
RSS

Tema:   Slobodan Samardzic

Poslanici o osudi zločina nad Srbima (VIDEO)

14. oktobar 2010. | broj komentara 0

Skupština Srbije razmatra danas Predlog deklaracije o osudi zločina nad pripadnicima srpskog naroda i građanima Srbije.

Marković: Srbija zbog EU pustila homoseksualce na ulicu

14. oktobar 2010. | broj komentara 0

Dragan Marković, lider Jedinstvene Srbije, članice vladajuće koalicije, izjavio je danas da je Srbija zbog ulaska u EU morala da pusti homoseksualce da izađu na ulicu i da se onda desi bratoubilački rat zato što su stvoreni uslovi da dođe do incidenta.

Reakcije na usaglašavanje rezolucije sa EU

8. septembar 2010. | broj komentara 0

Liberalno demokratska partija (LDP) ocenila je danas da je odlukom Vlade Srbije da podnese predlog rezolucije o Kosovu koji je usaglašen sa Evropskom unijom napravljen prvi korak u odustajanju od pogrešne politike i trajnog gubitka evropske budućnosti.

U Poljskoj danas počinje četvorodnevni "Davos" Istoka

8. septembar 2010. | broj komentara 1

U gradu Krinjica-Zdruj na jugu Poljske danas počinje tradicionalni, već jubilarni 20. ekonomski forum nazivan često Davos Istočne Evrope koji su ove godine organizatori posvetili Evropi nakon usvajanja Lisabonskog sporazuma.

Jeremić: Situacija teška po poziciju Srbije (VIDEO)

26. jul 2010. | broj komentara 1

Predlažemo da koncept dosadašnje politike očuvanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije, vođen na osnovu ranijih odluka Skupštine o Kosovu, bude potvrđen i da Vladi bude naloženo korišćenje svih diplomatskih i političkih sredstava koja stoje na raspolaganju

Skup: Srbija treba da poveća obim bezgotovinskog plaćanja

4. jun 2010. | broj komentara 0

Sa oko šest miliona izdatih platnih kartica, Srbija ima prostora da poveća obim bezgotovinskog plaćanja , ocenili danas učesnici savetovanja Platne kartice 2010.

Slobodan Milosavljević izneo odbranu po prijavi DRI

14. maj 2010. | broj komentara 0

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević izneo je danas odbranu po prijavi Državne revizorske institucije (DRI) za nenamensko trošenje budžetskih sredstava.

Koštunica opet predsednik, izabrano osam potpredsednika DSS-a

15. februar 2010. | broj komentara 0

Demokratska stranka Srbije juče na izbornoj skupštini za predsednika stranke ponovo izabrala Vojislava Koštunicu, koji je bio jedini kandidat, i osam potpredsednika stranke.

Poslanici postavljali pitanja Vladi Srbije

6. oktobar 2009. | broj komentara 0

Prva redovna sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije počela je danas postavljanjem poslaničkih pitanja.

Izrada strategije plaćena 4,7 miliona dinara

4. jun 2009. | broj komentara 0

Odbor Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju usvojio deo izveštaja o radu resornog ministarstva i zatražio da u tu instituciju bude upućena budžetska inspekcija. Ministarstvo za Strategiju o održivom opstanku i povratku platilo Fakultetu političkih nauka 4,7 miliona dinara.

Samardžić kritikuje Tadića

13. februar 2009. | broj komentara 0

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Slobodan Samardžić ocenio da je izjava predsednika Srbije Borisa Tadića da Srbija nema ništa protiv priključenja Kosova nekim međunarodim finansijskim institucijama protivna Ustavu.

Načela DSS-a za budućnost Srbije

19. januar 2009. | broj komentara 0

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica i potpredsednici stranke Slobodan Samardžić i Aleksandar Popović predstavili su danas u Beogradu programski dokument Načela nacionalne politike za budućnost Srbije.

Vlada negativno o rezoluciji SRS-a

6. mart 2008. | broj komentara 0

Vlada Srbije dala je negativno mišljenje o Predlogu rezolucije koju je predložila SRS, i koju su podržali poslanici DSS-a i Nove Srbije. Parlament 13. marta o Predlogu Rezolucije, DSS sledeće nedelje o sudbini Vlade.

"Samardžić odgovoran ako se nasilje pojača"

21. februar 2008. | broj komentara 0

Direktor Foruma za etničke odnose Dušan Janjić optužio je ministra za Kosovo i Metohiju Slobodana Samardžića da će biti najodgovorniji ako dođe do pojačanja nasilja.

Analize

Posledice rasta cena žitarica

Jedite dok ima

Broj 547

11. novembar 2010.