emg home
RSS

Tema:   Suzana Grubješić

Poslanici o osudi zločina nad Srbima (VIDEO)

14. oktobar 2010. | broj komentara 0

Skupština Srbije razmatra danas Predlog deklaracije o osudi zločina nad pripadnicima srpskog naroda i građanima Srbije.

Dačić: Možemo u koaliciju sa SNS i DS

23. septembar 2010. | broj komentara 1

Lider socijalista Ivica Dačić ne isključuje mogućnost koalicije sa DS i SNS posle narednih izbora. „O tome do sada nije bilo reči - ali, ako nema drugih mogućnosti, i to je otvorena opcija”, kazao je juče Dačić za „Blic”.

Reakcije na usvajanje rezolucije o Kosovu u UN (VIDEO)

10. septembar 2010. | broj komentara 3

Predstavnici tri stalne članice Saveta bezbednosti UN pozdravili su poziv na dijalog Beograda i Prištine nakon usvajanja rezolucije o Kosovu koju je Srbija podnela uz podršku Evropske unije.

Reakcije na usaglašavanje rezolucije sa EU (VIDEO)

9. septembar 2010. | broj komentara 0

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da je nova, sa Evropskom unijom usaglašena rezolucija srpske vlade o Kosovu bilo "najbolje moguće rešenje do koga je vlada Srbije mogla da dođe posle iznošenja savetodavnog mišljenja Međunarodnog

Jeremić: Situacija teška po poziciju Srbije (VIDEO)

26. jul 2010. | broj komentara 1

Predlažemo da koncept dosadašnje politike očuvanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije, vođen na osnovu ranijih odluka Skupštine o Kosovu, bude potvrđen i da Vladi bude naloženo korišćenje svih diplomatskih i političkih sredstava koja stoje na raspolaganju

Snežana Malović: Funkcioneri do 1. septembra da prijave sve funkcije

19. jul 2010. | broj komentara 0

Ministarka pravde Snežana Malović izjavila danas da se izmenama zakona uvodi obaveza funkcionera da obaveste Agenciju za borbu protiv korupcije o svim funkcijama koje obavljaju od 1. januara 2010.

Početak ratifikacije SSP podsticaj za Srbiju

15. jun 2010. | broj komentara 0

Direktorka Kancelarije za evropske integracije Vlade Srbije Milica Delević izjavila je da je odluka ministara spoljnih poslova Evropske unije (EU) da parlamentima svojih zemalja predlože ratifikaciju SSP-a sa Srbijom podsticaj za nastavak reformi Srbije koje približavaju

Dinkić ostaje na čelu G17 plus

17. maj 2010. | broj komentara 0

Na jučerašnjoj izbornoj skupštini G17 plus u Beogradu za predsednika stranke ponovo izabran lider te partije Mlađan Dinkić.

G17 plus i DS: Nema rekonstrukcije Vlade (VIDEO)

8. mart 2010. | broj komentara 0

Rekonstrukcije Vlade i smanjenje broja ministarstava nema, niko iz G17 plus nije učestvovao na nekom sastanku na kom je bilo reči o tome, rekla je za Emg.rs potpredsednica G17 plus Suzana Grubješić.

G17 plus protiv poskupljenja struje

15. januar 2010. | broj komentara 0

Stranka G17 plus, članica vladajuće koalicije, zatražila je danas da se ne povećava cena struje u Srbiji.

"Neophodno osuditi sve zločine"

11. januar 2010. | broj komentara 0

Poslanica Demokratske stranke (DS) Nada Kolundžija izjavila je danas da je stav DS da je neophodno osuditi svaki zločin, uključujući zločin u Srebrenici.

Predlog budžeta dostavljen Skupštini (VIDEO)

3. decembar 2009. | broj komentara 0

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković izjavio je da je predlog državnog budžeta za 2010. godinu danas dostavljen Skupštini Srbije i da očekuje da Skupština usvoji budžet između 15. i 20. decembra.

G17 plus: Zakon o informisanju neće biti menjan

31. jul 2009. | broj komentara 0

Dogovor G17 plus, Demokratske stranke i Liberalno-demokratske partije da se o izmenama Zakona o javnom informisanju glasa 31. avgusta podrazumeva da te izmene budu izglasane bez izmena, izjavila predsednica Poslaničke grupe G17 plus u Skupštini Srbije Suzana Grubješić.

Bez dogovora o smanjenju broja ministarstava

25. mart 2009. | broj komentara 0

Šefica Poslaničke grupe G17 plus u Skupštini Srbije Suzana Grubješić kazala je danas da njena i Demokratska stranka posle sastanka nisu postigle dogovor o smanjenju broja ministarstva.

“Dogovor o Beogradu najverovatnije za vikend”

10. jul 2008. | broj komentara 0

Funkcionerka G17 plus Suzana Grubješić izjavila je sinoć da se već duže vode neformalni pregovori o gradskoj vlasti u Beogradu, a da će najverovatnije tokom vikenda taj dogovor biti i ozvaničen.

Sukob oko Političkog sporazuma

5. februar 2008. | broj komentara 0

Sednica Odbora za inostrane poslove Vlade Srbije prekinuta je jer ministri iz DS-a i DSS-a nisu postigli dogovor o političkom sporazumu koji je Evropska unija ponudila Srbiji. Koštunica: sporazum je obmana

Analize

Predsednik ponovo pozvao bogataše da poklone deo imovine

Silom dobrotvori

Broj 543

14. oktobar 2010.