emg home

RSS

Osnovana Agrobanka Banjaluka

25. maj 2011. | 14:49

Izvor: Beta

Grad: Banjaluka

Predstavnici beogradske Agrobanke i Investiciono-razvojne banke Republike Srpske potpisali su danas u Banjaluci ugovor o osnivanju Agrobanke ad Banjaluka.

Ugovor sa Investiciono-razvojnom bankom, koja zastupa Akcijski fond Banjaluka i Fond za restituciju Banjaluka, potpisali su predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušan Antonić i predsednik Upravnog odobra Investiciono-razvojne banke Rajko Latinović.

U saopštenju beogradske banke se ističe da osnivanje Agrobanke u Banjaluci predstavlja nastavak regionalnog razvoja te banke, s obzirom da je Republika Srbija glavni regionalni partner kada je u pitanju razmena robe sa Republikom Srpskom i BiH.

Posebnu pažnju nova banka posvetiće malim i srednjim preduzećima u RS i BiH, navodi se u saopstenju Agrobanke iz Beograda.

Akcenat će, kako se ističe, staviti na razvoj platnog prometa, kreditne, depozitne i kartičarske poslove, vodeći računa da oblikuje proizvode koji će biti moderni, cenovno prihvatljivi i u skladu sa potrebama stanovništva u Republici Srpskoj. 

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Banke

Lokacija: BiH

Kompanije: Agrobanka


Unesite tekst komentara:

26. maj 2011. 14:54:24

| Ime

9

Ko je direktor ove banke u Republici Srpskoj? Kada će biti objavljeni konkursi za prijem osobljan u banku?

<<

07. novembar - 13. novembar 2011.

>>

Povezani naslovi