emg home
RSS

Tema:   Slobodan Petrović

Privrednici: Potreban veći agrarni budžet

4. oktobar 2011. | broj komentara 0

Predstavnici poljoprivredinih kompanija ocenili da je stanje srpskog agrara teško zbog čega su neophodni povećanje agrarnog budžeta na najmanje pet odsto budžeta Srbije i povećanje subvencija.

Mediji: Zamenik premijera Kosova pretio ubistvom

12. septembar 2011. | broj komentara 0

Zamenik premijera Kosova i lider Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović pretio je smrću jednom Srbinu, stanovniku Kosova, kom je uzurpirana imovina u Prištini, piše današnja prištinska štampa.

Šeholi: Dogovor o pečatu korak nazad za Vladu Kosova

9. septembar 2011. | broj komentara 1

Prištinski analitičar Fatmir Šeholi rekao da je dogovor o primeni carinskog pečata korak nazad za Vladu Kosova jer je taj pečat postojao i pre proglašenja nezavisnosti Kosova.

Petrović: Srpske institucije štete kosovskim Srbima

29. avgust 2011. | broj komentara 0

Ministar za lokalnu samoupravu u kosovskoj vladi Slobodan Petrović izjavio da Srbija neraspuštanjem paralelnih struktura na severu Kosova nanosi štetu srpskim građanima na Kosovu, prenosi prištinski Zeri.

Lactalis zainteresovan za Imlek?

21. jul 2011. | broj komentara 0

Francuska mlekarska grupacija Lactalis zainteresovana je za kupovinu Imleka, saznaje hrvatski Poslovni dnevnik.

Josipović i Petrović:Odnosi Hrvatske i Kosova prijateljski

7. jul 2011. | broj komentara 0

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović i zamenik premijera Kosova Slobodan Petrović izrazili su danas zadovoljstvo kvalitetnim i prijateljskim odnosima Zagreba i Prištine.

Ministri: Hrvatska i Kosovo bez otvorenih pitanja

6. jul 2011. | broj komentara 1

Bilateralni odnosi Hrvatske i Kosova su vrlo dobri, prijateljski i bez otvorenih pitanja, saglasili su se danas u Zagrebu potpredsednik hrvatske vlade i ministar spoljnih poslova Gordan Jandoković i potpredsednik kosovske vlade Slobodan Petrović.

Salford 2012. počinje prodaju kompanija u Srbiji

16. maj 2011. | broj komentara 0

Investicioni fond Salford, u čijem sastavu je Danube Foods Group, planira da 2012. počne prodaju dve mlekara u Srbiji i kompanija Knaz Miloš i Bambi Banat, izjavio danas generalni direktor DFG-a Slobodan Petrović.

Imlek: Arbitraža ili dogovor sa Vladom Srbije

4. april 2011. | broj komentara 0

"Imlek" razmatra mogućnost da pokrene arbitražu zbog rešenja Komisije za zaštitu konkurencije o zloupotrebi dominantnog položaja na tržištu i o tome je već obavestio Vladu Srbije, izjavio je danas generalni direktor "Imleka" Slobodan Petrović.

Salford: Presuda Antimonopolske komisije otežava prodaju

2. mart 2011. | broj komentara 0

Presuda Antimonopolske komisije kompaniji Salford za zloupotrebu monopolskog položaja otežava prodaju Imleka, Mlekare Subotica, Knjaz Miloša i Bambi-Banata, kazao je za Emg.rs Slobodan Petrović, generalni direktor te kompanije.

Slobodan Petrović: Prioritet i decentralizacija severa Kosova

24. februar 2011. | broj komentara 0

Zamenik premijera Kosova i ministar za lokalnu samoupravu Slobodan Petrović rekao je danas da je jedan od prioriteta njegovog ministarstva nastavak decentralizacije severa Kosova.

SLS potpisao koalicioni sporazum sa Tačijem

20. februar 2011. | broj komentara 3

Predsednik srpske Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović potpisao je u Prištini koalicini sporazum sa mandatarom nove Vlade Kosova Hašimom Tačijem.

Salford prodaje mlekare u naredne dve godine

15. decembar 2010. | broj komentara 0

Investicioni fond Salford prodaće u naredne dve godine mlekare u Srbiji, rekao je Eugen Džafe, predsednik Upravnog odbora te kompanije. On je novinarima na konferenciji za štampu rekao da je odluka o prodaji doneta još pre dve godine, ali da se to nije desilo zbog krize.

Umalo se srušio avion s Mirkom Cvetkovićem

2. decembar 2010. | broj komentara 1

Državni avion u kom su bili premijer Mirko Cvetković i delegacija Vlade Srbije umalo se srušio jutros oko 9.00, tokom leta ka Sofiji, gde je Cvetković trebalo da prisustvuje otvaranju hipermarketa Tempo.

Imlek: Stabilizacija tržišta mleka na proleće

26. novembar 2010. | broj komentara 0

Generalni direktor Imleka i Danube Foods Group Slobodan Petrović izjavio danas da bi do stabilizacije na tržištu mleka moglo doći krajem marta.

Milosavljević:Uredbom da se reguliše snabdevenost mlekom

1. oktobar 2010. | broj komentara 0

Cilj Uredbe o proizvodnji i prometu mleka, koju je Vlada Srbije usvojila na predlog Ministarstva trgovine i usluga, jeste da reši problem snabdevenosti tržišta Srbije dnevnim, svežim mlekom, izjavio je danas ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević.

Petrović: Država je kriva za nestašicu mleka

12. avgust 2010. | broj komentara 0

Mleka u srpskim prodavnicama nema jer je proizvodnja sirovog mleka nedovoljna za potrebe tržišta, a država kompaniji Imlek nije dozvolila uvoz potrebnih količina, kaže za Emg.rs Slobodan Petrović, generalni direktor Danube Foods Group.

Bez dogovora o ceni mleka između proizvođača i prerađivača

4. avgust 2010. | broj komentara 0

Predstavnici proizvođača i prerađivača mleka u Srbiji nisu se danas u Novom Sadu dogovorili o visini osnovne cene tog proizvoda, niti su mogli da obećaju da neće biti poskupljenja mleka u prodavnicama.

Poskupljuju sve životne namirnice

3. avgust 2010. | broj komentara 0

Građane Srbije do kraja meseca očekuje poskupljenje svih osnovnih životnih namirnica. Mleko i mlečni proizvodi - sir, pavlaka, kiselo mleko i jogurt već od danas se prodaju po ceni većoj u proseku za oko pet odsto. Ulje će narednih dana poskupeti za 11 odsto, sokovi i

Investicije EPS-a manje za trećinu

1. jul 2010. | broj komentara 0

Prema mišljenju Agencije za energetiku, struja treba da bude skuplja 35 do 40 odsto, izjavio danas Aca Marković, predsednik Upravnog odbora Elektroprivrede Srbije.

Privrednici: Vladine mere dobre, ali nedovoljne

10. mart 2010. | broj komentara 0

Predstavnici kompanija ocenili da su mere koje je Vlada Srbije predvidela za ublažavanje posledica ekonomske krize i pomoć privredi dobre, ali nedovoljne.

Imleku Zeleni sertifikat za uštedu struje

27. novembar 2009. | broj komentara 0

Kompanija Imlek nagrađena je Zelenim sertifikatom za uštede struje i troškova u okviru projekta Čistija proizvodnja, saopštila kompanija.

Traži se partner za IMT

23. mart 2009. | broj komentara 0

Posle dva neuspešna tendera, Industrija motora i traktora novog vlasnika treba da dobije po modelu zajedničkog ulaganja, a u fabrici navode da je dosta zainteresovanih.

Mami samo plac

21. novembar 2008. | broj komentara 0

Industrija mašina i traktora iz Beograda - IMT iz tendera je izašla bez novog vlasnika. Naime, kako je “Novostima” potvrđeno, i pregovori sa trećerangiranim konzorcijumom, u kojem je i kompanija Petra Matića “MPC Propertiz” su - propali. Tender će

Strateški partner ili subvencije države krče put izvoznicima

24. oktobar 2008. | broj komentara 0

Na listi konkurentnosti Svetskog ekonomskog foruma, koju čine 134 zemlje, Srbija je sa 91. skočila na 85. mesto.

  • POČETNA
  • 1
  • 2

Analize

Šta čeka buduće penzionere

Generacija bez budućnosti

Broj 593

07. oktobar 2011.