emg home

RSS

Mediji: Zamenik premijera Kosova pretio ubistvom

12. septembar 2011. | 11:17

Izvor: Beta

Grad: Priština

Zamenik premijera Kosova i lider Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović pretio je smrću jednom Srbinu, stanovniku Kosova, kom je uzurpirana imovina u Prištini, piše današnja prištinska štampa.

Dnevnik Ekspres piše da je sudija Euleksa pre dva meseca dobio tužbu koju su protiv Petrovića podneli Zoran i Desanka Stanišić, kojima je zamenik premijera Kosova pretio smrću. "Pretio nam je smrću na najvulgarniji način. Sve se to dogodilo zbog imovine koja je uzurpirana u Prištini", navodi se u tužbi.

Sudu je predata i lista telefonskih poziva kojima je Petrović tražio povlačenje tužbe. Listu s pozivima koje je imao od Petrovića Stanišić je, kako piše dnevnik, dobio od odeljenja Opštine Voždovac za ekonomski kriminal i u njoj piše da je lista telefonskih poziva preko Telenora Srbija predata na njegov zahtev Stanišiću.

Stanišić je dnevniku rekao da je reč o imovini u Ulici Miladina Popovića 51 u Prištini koju od 1999. uzurpiraju ljudi bliski Petroviću.

O problemima koje ima sa zamenikom premijera Kosova Stanišić je informisao premijera, predsednicu Kosova, predsednika Skupštine, MCK i Euleks.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Kosovo, Tužbe, Imovina

Lokacija: Kosovo

Ličnosti: Slobodan Petrović, Stanišić, Desanka Stanišić

Kompanije: Telenor Srbija


Unesite tekst komentara:

<<

26. decembar - 01. januar 2012.

>>
PON
26UTO
27SRE
28ČET
29PET
30SUB
31NED
01

Povezani naslovi

  • Riker: Dijalog Kosovo-Srbija ključ političke stabilnosti

    19. oktobar 2011. 12:10 |

  • Samoopredelenje najavljuje blokadu prelaza sa Srbijom

    28. decembar 2011. 17:12 |

  • Tužbe zbog neisplaćenih jubilarnih nagrada

    28. decembar 2011. 13:12 |