emg home
RSS

Marović: Ja sam senka koja se šunja po Platonovim pećinama

29. januar 2011. | 12:55

Izvor: Beta

Grad: Podgorica

Bivši vicepremijer Crne Gore Svetozar Marović, čiji je brat osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja u vezi s gradnjom hotelskog naselja na rtu Zavala kod Budve, poručio javnosti da ćuti jer veruje da su njegov brat i drugi koji su uhapšeni nevini.

U autorskom tekstu "Zašto ćutim" u Vijestima, Marović kaže da ne ćuti zato što se boji, niti što ga je strah za njegove. "Ćutim jer verujem da će sudovi suditi po zakonima, a ne da će slediti presudu javnog mnjenja. Ćutim jer sam upoznao kao odgovorne ljude one koji danas odlučuju o slobodi mog brata i ostalih. Ćutim jer znam da je zakon jedan i za jake i za slabe. Ćutim jer ne želim da krivim nikog, da se žalim na bilo koga", piše Marović.

"Ja sam senka koja se šunja po Platonovim pećinama. Verujem da će mi bog dati snage da nahranim sve usamljene lešinare bez uniforme, da ću zadovoljiti sve koji mrze i dobijaju novac za to, svi neka kunu, sad je pravi trenutak, napadnite, optužite Svetozara Marovića za sve. Siguran sam da će svima biti lakše posle toga", napisao je Marović.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Politika, Istrage

Lokacija: Crna Gora

Ličnosti: Svetozar Marović

Kompanije: Politika


Unesite tekst komentara:

<<

18. april - 24. april 2011.

>>

Povezani naslovi