emg home

RSS

Kristijan Golubović: Nisam Šarić, nego Robin Hud

15. jun 2010. | 12:52

Izvor: Beta

Optuženi Aleksandar Kristijan Golubović negirao je danas pred Višim sudom u Beogradu da je prodavao heroin i rekao da nije narko bos poput Darka Šarića, nego Robin Hud koji je svima davao novac."Da mi neko sada kaže da će moj sin umreti od raka ako ja ne uzmem drogu, ja bih rekao O, Bože me prosti, neka umre. Toliko sam protiv toga", rekao je Golubović u svojoj odbrani.

Golubović, koji je uhapšen 16. januara, rekao je da je policija pretresla njegov stan 13. januara posle hapšenja optuženog Ferata Skenderovskog, ali da tada nije pronašla ništa sumnjivo.

"Bio je neki inspektor Petrović, plavušan sa kratkom kosom i naočarima, ja ne znam, on je mene zamišljao kao Šarića, mislio je da imam tone droge u džepovima. Razbesneo se kad nije našao drogu. Onda je napao moju suprugu, kao 'šta će ti on, 'de si ga našla', a ona mu je skrenula pažnju da je završila fakultet i da sa njom ne može tako da razgovara", rekao je Golubović.

Optuženi je rekao da se onda pobunio i rekao policajcima da ne mogu tako da razgovaraju sa njegovom suprugom, na šta su se oni latili oružja.

Optuženi je rekao da mu je inspektor Petrović, posle hapšenja 16. januara rekao "pih, jajaro, samo 100 grama". Policija je prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina, od kojih 100 grama u stanu Golubovićeve majke Milanke i 25 grama kod članova njegove grupe, uhapšenih ispred Crkve svetog Marka.

Golubović je naveo i da mu optuženi Marko Poljak nije prodao trofejni pištolj iz Drugog svetskog rata, nego mu ga je dao u zalog za 200 evra.

"Bukvalno mi je utrapio taj pištolj kao zalog da bih mu dao 200 evra, kao da ne pomislim da je jajara. Oni su svi kod mene dolazili app - 'ako prođe - prođe', a ja sam, kao Robin Hud, davao svima njima. Ni do danas mi nije vratio tih 200 evra", rekao je Golubović.

Golubović je optužen da je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. godine do 16. januara, kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina.

Za drogu su optuženi Golubovićeva majka Milanka Golubović, Mirsad Fujaljkić, Ferat Skenderovski, Safet Ibrović, Uroš Vuković, dok je Marko Poljak optužen da je Goluboviću prodao pištolj, dok je protiv maloletne K.A. postupak razdvojen.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

15. jun 2010. 22:26:05

| Olja

0

Ovo poredjenje u naslovu i samo prenosenje detalja sta govori doticni Kristijan je BEZ KOMENTARA , narocito ova lepeza slika na naslovnim stranama glavnog glumca odnosno kako pise Robin Huda. Uzas jedan, zar nema niceg lepseg od takvih .....?

<<

07. novembar - 13. novembar 2011.

>>

Povezani naslovi