emg home

RSS

Od sutra izmene saobraćaja zbog radova na Gazeli

30. jun 2010. | 16:31

Izvor: Emg.rs

Radovi na mostu "Gazela" u Beogradu počinju sutra pa će za saobraćaj biti zatvorene pojedine trake i prilazi mostu, a doći će i do promene režima saobraćaja linija gradskog prevoza.Zbog radova koji počinju 1. jula za saobraćaj će biti zatvorene izlazne rampe ka ulici Kneza Miloša i Topčiderskoj zvezdi i ulazne rampe iz Savske i Bulevara vojvode Mišića, zbog čega se preporičuju alternativni pravci, saopštio je Sekretarijat za saobraćaj.

Od 1. jula biće dozvoljeno levo skretanje iz Višegradske u ulicu Kneza Miloša, a u ulici Gavrila Principa, od raskrsnice sa ulicom Mihajla Bogićevića do Crnogorske, biće uveden jednosmerni režim saobraćaja ka Brankovom mostu.

Tokom radova, na petlji kod Hitne pomoći biće zabranjen saobraćaj za sva vozila, osim za vozila javnog prevoza, vozila hitnih službi i vozila gradskih komunalnih preduzeća.

Radovi na autoputu, na deonici od mosta "Gazela" kod Sava centra do petlje Tošin bunar, počinju 3. jula, a za saobraćaj će se zatvarati jedna polovina kolovoza po deonicama, pri čemu će se saobraćaj odvijati dvosmerno na drugoj polovini kolovoza.

Alternativni pravci na novobeogradskoj strani u oba smera su ulica Milutina Milankovića i Bulevar Zorana Đinđića.

Sekretarijat za saobraćaj apeluje na sve sugrađane da u toku trajanja radova na autoputu maksimalno koriste vozila javnog prevoza, kako bi se umanjile gužve u zoni radova i na alternativnim uličnim pravcima.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Saobraćaj


Unesite tekst komentara:

<<

26. decembar - 01. januar 2012.

>>
PON
26UTO
27SRE
28ČET
29PET
30SUB
31NED
01

Povezani naslovi

  • Blic: Srbima potrebno 100 evra da pređu Merdare

    23. decembar 2011. 12:12 |

  • Đilas: Beograd može da se zaduži još oko 500 miliona evra

    22. decembar 2011. 15:12 |

  • Tadić: Treba prestići bugarsko-rumunski koridor

    22. decembar 2011. 14:12 |