emg home

RSS

Od 27. marta Jat uvodi letnji red letenja

25. mart 2011. | 16:32

Izvor: Emg.rs

Kompanija Jat ervejz 27. marta uvodi letnji red letenja koji će trajati do 29. oktobra i u tom periodu putnici će moći da putuju prema 35 evromediteranskih gradova u 25 zemalja, saopštio je danas JAT.


Biće uvedene i nove destinacije - Dubrovnik i Gerona, pojačan saobraćaj za Amsterdam i Dizeldorf, kao i broj letova za Atinu, Istanbul, Dubai, Ohrid i Skoplje dok su u saradnji sa drugim aviokompanijama poboljšane i veze sa Amerikom i Australijom, navedeno je u saopštenju.

Srpski nacionalni avioprevoznik će po letnjem reda letenja tokom aprila i maja saobraćati sa 177 frekvencija nedeljno, a od 1. juna do 30. septembra pojačaće saobraćaj i imati 218 frekvencija sedmično izlazeći u susret putnicima koji, u ovom periodu, obično češće putuju ka najatraktivnijim destinacijama u Evropi.

U ponudi je i 89 letova nedeljno koje Jat ima zahvaljujući saradnji sa kod-šer partnerima, piše u saopštenju.

JAT će za Geronu leteti od 23. aprila jednom nedeljno i to subotom, sa poletanjima iz Beograda u 17:30 i povratnim letovima u 21:00.

Od 18. juna uvodi se i drugi let utorkom u 18:20 iz Beograda i 21:50 iz Gerone. Posle više od dve decenije JAT će uspostaviti saobraćaj sa Dubrovnikom, od 17. juna do 30. septembra letovi će se obavljati dva puta nedeljno.

Iz Beograda će se poletati petkom u 7:30 i nedeljom u 14:05. Povratni letovi predviđeni su istim danima u 9:10 i 15:45.

Tokom letnje sezone najfrekventnije linije Jat Airwaysa su za Amsterdam, Frankfurt, Beč, Cirih, Moskvu, Pariz, London, Skoplje, Sarajevo, Dizeldorf, Atinu, Podgoricu i Tivat na kojima avioni nacionalnog avioprevozika lete najmanje jednom dnevno.

Za Larnaku se leti šest puta, a za Istanbul, Ohrid i Rim pet puta nedeljno, četiri nedeljna leta obavljaju se ka Dubaiju, Berlinu, Milanu i Štokholmu, a tri puta nedeljno JAT leti za Štutgart, Kopenhagen, Brisel, Trst i Solun.

Za Tel Aviv, Geronu, Geteborg i Dubrovnik leti se dva puta nedeljno, a za Monastir jednom nedeljno.

U planu su bila i dva leta nedeljno za Maltu i Tripoli, ali zbog događaja u regionu JAT za sada neće leteti ka ovim destinacijama.

U saradnji sa najeminentnijim svetskim aviokompanijama JAT je svojim putnicima tokom letnje sezone obezbedio najbolje i najpovoljnije veze sa celim svetom, navedeno je u saopštenju.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Avio saobraćaj

Kompanije: Jat Airways


Unesite tekst komentara:

<<

07. novembar - 13. novembar 2011.

>>

Povezani naslovi

  • Ćirić: Jat privatizovati sa ili bez strateškog partnera

    31. oktobar 2011. 15:10 |

  • Letonci jedini zainteresovani za novu srpsku aviokompaniju

    31. oktobar 2011. 14:10 |

  • Skaj vork uvodi letove Beograd-Bern od 1. novembra

    28. oktobar 2011. 14:10 |