emg home
RSS

Banka Inteza uvela gotovinske kredite za penzionere

12. maj 2011. | 15:39

Izvor: Emg.rs

Banka Inteza (Intesa) saopštila je danas da je uvela novi kreditni model namenjen penzionerima od 65. do 74. godine života - "Senior keš kredite".

Gotovinske kredite u dinarima, banka odobrava u iznosu od 50.000 do 300.000 dinara, bez depozita, učešća i naknade za obradu kreditnog zahteva. Uz fiksnu efektivnu kamatnu stopu koja na godišnjem nivou iznosi 19 odsto, rokovi otplate kreću se od 12 do 36 meseci.

Dodatnu pogodnost za sve buduće korisnike kredita predstavlja plaćeno životno osiguranje, koje je uključeno u cenu kredita, a koje bi pokrilo eventualne nedospele obaveze po kreditu, navedeno je u saopštenju.

"Novi kreditni proizvod potvrđuje opredeljenost 'Banke Inteza' da konstantno radi na novim rešenjima u cilju pružanja podrške svim segmentima stanovništva. 'Senior keš kreditima' omogućavamo građanima da uz izuzetno povoljne uslove kreditiranja, osnaže svoje trenutne finansijske mogućnosti“, izjavio je direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Rikardo Parasporo.

Budući korisnici "Senior keš kredita" nisu u obavezi da izvrše prenos penzije i otvore tekući račun u "Banci Inteza".

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Krediti

Kompanije: Banca Intesa


Unesite tekst komentara:

<<

16. maj - 22. maj 2011.

>>