emg home
RSS

Merkator otvorio osmi Roda Centar u Srbiji

30. jun 2011. | 16:40

Izvor: Tanjug

Merkator S (Mercator) otvorio je danas u Vrbasu osmi po redu "Roda Centar" u Srbiji u koji je investirano više od dva miliona evra, a predstavnici te kompanije najavili su nova ulaganja u iznosu od 24 miliona evra u ovoj godini.

Povodom ovog otvaranja, "Merkator S" je porodilištu Opšte bolnice Vrbas uručio robnu donaciju u vrednosti 400.000 dinara za dalje opremanje i razvoj ove važne ustanove za sve žitelje tog grada i okoline.

"Investicije 'Merkatora' u širenje maloprodajne mreže, su princip dugoročnog opredeljenja kompanije za stabilan razvoj na srpskom tržištu", kazala je Stanka Čurović, članica Uprave grupe "Merkator" za "Merkator" trgovinu jugoistočne Evrope.

"Nastavljamo sa investicionim aktivnostima i planiramo da tokom ove godine uložimo 24 miliona evra u otvaranje novih 50.000 metara kvadratnih trgovačkih površina", kazala je Čurović.

Ona je napomenula da trgovačka površina "Roda centra Vrbas" iznosi 5.000 metara kvadratnih, kao i da je otvaranje tog objekta omogućilo upošljavanje 50 novih radnika.

U okviru "Roda centra" otvoren je "Roda supermarket" koji potrošačima nudi više od 11.000 artikala po veoma povoljnim cenama, a na površini od 1.650 kvadratnih metara pored bogate ponude svežeg voća i povrća, različite vrste svežeg mesa i delikatesa, konditora, kozmetike, kućne hemije, nalazi se i savremena pekara.

Potrošači će u "M Centru tehnike" na više od 1.300 metara kvadratnih, moći da biraju između oko 6.000 kvalitetnih proizvoda bele tehnike, malih kućnih aparata i audio-vizuelne opreme. "Roda centar" ima i parking mesta namenjena kupcima koja se ne naplaćuju.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Trgovina

Kompanije: Mercator


Unesite tekst komentara:

<<

04. jul - 10. jul 2011.

>>

Povezani naslovi