emg home
RSS

Flajdubai od novembra leti za Beograd iz Dubaija

19. septembar 2011. | 14:50

Izvor: Beta, Emg.rs

Niskotarifna (lou-kost) kompanija Flajdubai (www.flydubai.com) najavila je danas da će od 10. novembra uvesti direktan let između Beograda i Dubaija.

Kako se navodi u saopštenju, Flajdubai će na liniji Beograd-Dubai leteti četiri puta sedmično - ponedeljkom, četvrtkom, subotom i nedeljom.

Generalni direktor kompanije Flajdubai Gait al Gait je rekao da ta aviokompanija prva kompanija koja direktno saobraća na relaciji Beograd-Dubai i istakao da se na toj liniji očekuje veliki broj putnika.

Kako je saopšteno, cena karte u jednom pravcu iz Dubaja za Beograd će se kretati od 160 evra, dok će iz Beograda za Dubai cena karte počinjati od 170 evra.

Ta cena podrazumeva prtljag do sedam kilograma i jednu manju torbu, odnosno torbu za lap-top, a dodatni prtljag i posebno mesto sa proširenim prostorom za noge će se dodatno naplaćivati, navodi se.

Osnovan u martu 2008. godine Flajdubai je prvi niskotarifni avio prevoznik u Dubaiju. U vlasništvu je Vlade Dubaija i ima flotu od 19 aviona, koji trenutno lete za 44 odredišta u svetu, a pored Beograda za novembar je najavljeno otvaranje linije za Tbilisi u Gruziji.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Avio saobraćaj

Kompanije: Fly Dubai


Unesite tekst komentara:

<<

17. oktobar - 23. oktobar 2011.

>>

Povezani naslovi