emg home

RSS

Međunarodni sajam nameštaja od 14. do 20. novembra

10. novembar 2011. | 14:46

Izvor: Beta

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju održaće se na Beogradskom sajmu od 14. do 20. novembra.

Kako je najavljeno na današnjoj konferenciji za novinare, na 49. sajmu nameštaja čiji je slogan "Vidim ti nameštaj" predsatviće se oko 500 izlagača od kojih je oko 80 odsto iz Srbije, dok su ostali iz 20 zemalja Evrope.

Među inostranim izlagačima na sajmu biće kompanije iz Slovenije, Turske, Hrvatske, Republike Srpske, Italije, Austrije, Nemačke, Grčke, Poljske, Češke, Rumunije i Danske.

Sajam nameštaja se održava u svim halama Beogradskog sajma, a posetiocima će biti ponuđen nameštaj po cenama nižim i do 40 odsto od redovnih.

U okviru sajma biće organizovane i tradicionalne nacionalne izložbe Republike Srpske, Slovenije i Hrvatske, a po prvi put Rumunije i Bugarske.

U hali 2 biće Izložba dizajna koju organizuju udruženja, fakulteti i stručne škole koje se bave dizajnom.

Radno vreme sajma za posetioce je od 10.00 do 20.00, osim poslednjeg dana, kada se zatvara u 18.00. Cena pojedinačnih ulaznica je 300 dinara, za kolektivne posete 200, dok je parking 100 dinara na sat.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Sajmovi i izložbe, Nameštaj

Kompanije: Beogradski sajam


Unesite tekst komentara:

<<

14. novembar - 20. novembar 2011.

>>

Povezani naslovi