emg home

RSS

Počeo prvi sajam potrošačke elektronike CE&HA

30. septembar 2011. | 16:33

Izvor: Tanjug

Na Sajamu potrošačke elektronike i kućnih aparata "CE&HA Fair" (Consumer Electronics & Home Appliances Fair), koji je počeo danas na Beogradskom sajmu posetici mogu da kupe brojne proizvode po nižim cenama uz mogućnost reciklaže starih aparata.

Na tom sajmu koji se prvi put održava u Srbiji predstavili su se brojni poznati svetski proizvođači kompjutera i prateće opreme, TV, video i audio uređaja, foto opreme, mobilnih telefona, igračkih konzola i video igrica, softverskih rešenja, bele tehnike i kućnih aparata, kao i mnogih drugih proizvoda koji spadaju u savremenu tehnologiju.

U hali jedan su izlagači iz oblasti IT, telekomunikacija, provajderi, proizvođači audio i video opreme i svega što obuhvata zabavnu i korisničku elektroniku, dok su u hali četiri kućni aparati i bela tehnika.

Tehnomarket i Tehnomanija, u saradnji sa kompanijom SET- reciklaža tokom trajanja sajma omogućiće reciklažu starih električnih uređaja i pokloniti vaučer u vrednosti 10.000 dinara donosiocu najstarijeg uređaja.

Za svaki aparat, bilo kog proizvođača i u bilo kom stanju, dobija se popust od deset pa i više odsto pri kupovini potpuno novog aparata po sopstvenom izboru,uz mogućnost reciklaže, a jedini uslov je da aparati imaju sve delove.

Pored izlagačkog segmenta, posetioci "CE&HA" sajma na raspolaganju imaju obilje zabavnih sadržaja: specijalno kreiranu internet nagradnu igru kojoj se pristupa preko mobilnog telefona uz besplatni bežični internet u obe hale, kao i prezentacije najnovijih uređaja i tehnologija.

U nedelju, 2. oktobra biće održano i regionalno finale najpoznatijeg svetskog takmičenja u video igricama "World Cyber Games" čiji će pobednici putovati na svetsko finale u Južnu Koreju koje će biti održano od 5. do 9. decembra.

Sajam traje do nedelje, 2. oktobra, a cena ulaznice je 300 dinara, cena parkinga 50 dinara po satu, dok je radno vreme sajma u petak i subotu od 10 do 19 časova , a u nedelju od 10 do 17 časova. Organizator "CE&HA Fair" je kompanija "Duke&Petreson".

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

23. april - 29. april 2012.

>>

Povezani naslovi