emg home

RSS

Telekom Srbija primio 75 radnika

14. mart 2012. | 16:40

Izvor: Emg.rs

Telekom Srbija saopštio je danas da je zaposlio 75 radnika, koji su izabrani na javnom oglasu.Kako se navodi u saopštenju, na javni konkurs za 75 radnih mesta, koji je objavljen u septembru prošle godine, prijavilo se 4.020 kandidata.

Na svečanom prijemu generalni direktor Telekoma Branko Radujko je izjavio da je ta kompanija kao odgovorna kompanija značajno smanjila broj zaposlenih, a da nikoga nije otpustila, kao i da je, istovremeno, uspela da unapredi obrazovnu i starosnu strukturu zaposlenih.

"Uveren sam da su ovi ljudi još jedna garancija da će Telekom Srbija ostati lider na tržištu i glavni pokretač razvoja celog ICT sektora u zemljama u kojima posluje. Bilo je mnogo izvanrednih kandidata, ali je broj koji smo mogli da primimo bio ograničen poslovnim planom kompanije", naglasio je Radujko.

Najveći broj novih radnika je angažovan u oblasti ekonomije, marketinga, i informaciono-komunikacionih tehnologija, zatim u oblasti ljudskih resursa, strategije, interne revizije, kao i na pravnim i logističkim poslovima.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Zapošljavanje

Kompanije: Telekom Srbija


Unesite tekst komentara:

15. mart 2012. 15:24:56

| miki

0

Sve za Beograd!!

<<

12. mart - 18. mart 2012.

>>

.

Povezani naslovi