emg home
RSS

U Budvi ubijen Ivan Šćepanović iz Kraljeva

28. januar 2011. | 10:40

Izvor: Beta

Grad: Budva

Ivan Šćepanović iz Kraljeva, rođak Budvanina Ivana Delića, kog pojedini mediji dovode u vezu s regionalnim podzemljem, ubijen sinoć u Budvi.

Vijesti navode da je Šćepanović ubijen iz zasede, ispred zgrade u kojoj je živeo, u budvanskom naselju Velji vinogradi. Šćepanović je ubijen dok je bio za volanom svog automobila, prema nezvaničnim informacijama rafalom iz automatskog oružja. Policija je, kako navodi list, na brdu iznad naselja Dubovica u Budvi našla zapaljen automobil, u kom se, pretpostavlja se, nalazi oružje. Policija sumnja da se radi o profesionalno izvedenoj likvidaciji.

Šćepanovićevo ime pominjano je u medijima letos, kad je učestvovao u tuči u jednoj budvanskoj diskoteci. Pre selidbe u Budvu, Šćepanović je 1998. trebalo da bude meta egzekucije, ali ju je osujetila policija iz Kraljeva, gde je ranije osuđivan za iznudu.

Budvanina Ivana Delića pojedini mediji dovode u vezu s regionalnim podzemljem. Delića je svojevremeno Vojislav Šešelj optužio za ubistvo ministra odbrane Jugoslavije Pavla Bulatovića, a letos je kazao da veruje da je 2008. u Budvi bio meta člana Zemunskog klana Sretka Kalinića, kad je greškom ubijen Goran Pejović iz Nikšića.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Hronika, Zemunski klan

Lokacija: Crna Gora

Ličnosti: Vojislav Šešelj, Sretko Kalinić, Ivan Delić, Ivan Šćepanović, Pavle Bulatović, Goran Pejović


Unesite tekst komentara:

31. januar 2011. 11:15:09

| j

0

pocivaj u miru....srce nase kraljevo

01. februar 2011. 10:22:41

| kraljevčanka

1

neka te andjeli čuvaju

<<

17. oktobar - 23. oktobar 2011.

>>

Povezani naslovi