emg home
RSS

Pušten u saobraćaj rekonstruisani most u Zrenjaninu

16. jul 2010. | 17:23

Izvor: Beta

Grad: Zrenjanin

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić pustio je danas u saobraćaj rekonstruisani "Žuti most" u Zrenjaninu, koji je od velikog značaja za funkcionisanje saobraćaja u tom gradu.Pajtić je naveo da je Pokrajina u rekonstrukciju tog mosta uložila oko 40 miliona dinara, dok je Grad Zrenjanin učestvovao sa oko devet miliona.

Prema njegovim rečima, pokrajinska Vlada posebnu brigu vodi o razvoju Zrenjanina jer je taj grad sa mestima u okolini zamajac razvoja čitavog srednjeg Banata.

"Zbog toga smo mi u poslednjih godinu i po dana kroz pokrajinske programe zaposlili oko 1.200 ljudi, a u toku prethodne četiri godine bespovratno uložili gotovo tri milijarde dinara u razvoj infrastrukture u  Zrenjaninu i okolnim mestima, ali i u objekte od velikog društvenog znacaja", kazao je Pajtić.

Žuti most je za saobraćaj zatvoren sredinom novembra prošle godine. Radove je započela beogradska firma Inter-Most, i bilo je planirano da oni traju tri meseca.

Međutim, firma Inter-Most otišla je u stecaj, pa je radove nastavio Interkop.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Mostovi

Ličnosti: Bojan Pajtić


Unesite tekst komentara:

16. jul 2010. 21:14:49

| ПГД

1

Ovo je najveće poniženje koje smo mi Zrenjaninci mogli doživeti. Da nam most koji je dugačak 20 metara i koji se renovira gotovo godinu dana otvara čovek koji nam je upropastio grad i naložio hapšenje najuspešnijeg gradonačelnika ikada. Da vam približim, to je kao kada bi 1999 godine nakon NATO bombardovanja Solana otvarao pontonski most preko Dunava u Novom Sadu. Tuga.

<<

31. januar - 06. februar 2011.

>>

Povezani naslovi