emg home

RSS

Besplatni lekarski pregledi za klijente Eurobank EFG

31. avgust 2010. | 13:09

Izvor: Emg.rs

Eurobank EFG i opšta bolnica Bel Medic predstavili zajednički program Medifree, za vlasnike tekućeg računa Euro Plata Premija, a koji podrazumeva neograničen broj specijalističkih pregleda tokom godine kod lekara određenih specijalnosti.

Za vlasnike tekućih računa besplatni su ginekološki, oftalmološki, pregledi opšte hirurgije, interne i opšte medicine sa EKG-om, dok su za vlasnike računa omogućeni besplatni pregledi kod interniste sa EKG-om, oftalmologa, opšteg hirurga i lekara opšte medicine.

Goran Tomić, direktor odeljenja za poslovanje sa stanovništvom u Eurobank EFG, rekao je da je za aktiviranje nove usluge dovoljno da su klijenti vlasnici tekućeg računa te banke i da potpišu saglasnost u svojoj filijali.

Jasmina Knežević, direktorka i vlasnica opšte bolnice Bel Medic, koja postoji u Srbiji 15 godina, rekla je da su sem besplatnih pregleda predviđeni popusti za druge usluge pri plaćanju karticama Eurobank EFG. „Jednake popuste imaju i članovi najuže porodice vlasnika tekućeg računa, uz mogućnost otplate naših usluga na tri, šest, devet ili 12 mesečnih rata bez kamate, ako se plaća kreditnom karticom te banke“, rekla je ona.

Održavanje tog tekućeg računa u Eurobank EFG banci plaća se 250 dinara mesečno.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Banke, Zdravstvo

Ličnosti: Jasmina Knežević, Goran Tomić

Kompanije: Eurobank EFG, Bel Medic


Unesite tekst komentara:

<<

07. novembar - 13. novembar 2011.

>>

Povezani naslovi