emg home

RSS

Kompanija Stan Tech dobitnik nagrade za investiciju godine

29. mart 2011. | 15:58

Izvor: Beta

Beogradska kompanija za proizvodnju sistema za pakovanje i automatizaciju proizvodnih procesa Stan Tech dobitnik je nagrade za investiciju godine Aurea 2011. za konstrukciju i proizvodnju automatske mašine za sečenje luka.

Nagradu koju dodeljuje poslovni portal E-kapija pobedniku je uručio direktor kompanije Fijat automobili Srbija Đovani de Filips, koji je istakao da su inovacije siguran put ka uspehu u svim oblastima poslovanja. On je rekao da nagrada Aurea promoviše revolucionarne i inovativne ideje i da takve manifestacije ohrabruju pojedince i kompanije da se razivijaju i napreduju.

Tehnički direktor kompanije Stan Tech, u kojoj je zaposleno oko 30 ljudi, Miodrag Đurić kazao je posle dodele nagrade da im je to prva nagrada na domaćem tržištu jer je kompanija do pre dve godine poslovala uglavnom na američkom. "Mašina može dnevno da iseče oko 20 tona luka i namenjena je restoranima brze hrane", kazao je on i dodao da kompanija pregovara s jednom holandskom firmom da mašinu osposobi za sečenje krastavaca.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

31. oktobar - 06. novembar 2011.

>>

Povezani naslovi