emg home

RSS

Milosavljević odustao od kandidature za PKS

20. jun 2011. | 12:12 14:23

Izvor: Emg.rs, Beta

Bivši ministar za trgovinu Slobodan Milosavljević saopštio da odustaje od kandidature za predsednika Privredne komore Srbije.

"U ovom trenutku nisam u mogućnosti da prihvatim kandidaturu i uđem u trku za mesto čelnog čoveka srpske privrede", kazao je Milosavljević. On je u saopštenju naglasio da će ostati privržen borbi za očuvanje jedinstvenog komorskog sistema Srbije, koji će, kako je naveo, kao i svi privrednici, moći da računaju na nastavak njegove bespoštedne borbe za još jaču Komoru, kvalitetniji ambijent za privređivanje u zemlji i ukupan napredak i razvoj srpske privrede.

Skupština PKS-a sutra bira novog predsednika tog udruženja privrednika. Za tu funkciju su, pored Milosavljevića, kanididovani predsednik PKS-a Miloš Bugarin i samostalni savetnik u PKS-u Čedomir Vukić.

 

I Vukić odustao

Savetnik u Privrednoj komori Srbije Čedomir Vukić izjavio je danas da je odustao od kandidature za predsednika PKS-a. "Odustao sam od kandidature zbog pritisaka i ometanja u PKS-u po nalogu aktuelnog predsednika Miloša Bugarina", rekao je Vukić.

On je istakao da je uspeo da obezbedi kandidaturu jednog predlagača, člana Upravnog odbora PKS-a, koju je predao poslednjeg dana da bi sprečio da i ta kanidatura bude blokirana.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Imenovanja

Ličnosti: Slobodan Milosavljević, Miloš Bugarin, Čedomir Vukić


Unesite tekst komentara:

<<

07. novembar - 13. novembar 2011.

>>