emg home

RSS

Priprema atentata na Tadića?

16. januar 2012. | 09:10 11:49

Izvor: Blic, Beta

Vrh Ministarstva za unutrašnje poslove dobio dojavu o pripremi atentata na predsednika Srbije Borisa Tadića i o tome da su da su mete i patrijarh Irinej, ministar za unutrašnje poslove Ivica Dačić i direktor Policije Milorad Veljović, piše Blic.

List saznaje da je funkcioner MUP-a u petak dobio SMS da će, za razliku od planiranog atentata u banjalučkoj sportskoj dvorani Borik, novi atentat biti manje spektakularan. Izvor iz MUP-a rekao je za Blic da je poruka upozoravajuća, a ne preteća i da je stigla iz mreže jednog od domaćih operatera.

"Nju je uputio neko ko je upućen u dešavanja u podzemlju i do koga su stigle informacije o pripremi atentata", naveo je izvor i dodao da je informacija primljena veoma ozbiljno i da je policija pojačala mere opreza.

Ministar za odbranu Dragan Šutanovac izjavio je danas da je sigurno da oni koji rade na zaštiti i bezbednosti državnih funkcionera to rade profesionalno i da veruje da su oni maksimalno zaštićeni. Šutanovac je kazao da u sistemu bezbednosti državnih funkcionera učestvuje više agencija, a da je specijalna jedinica Kobre poslednji prsten bezbednosti.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

16. januar - 22. januar 2012.

>>

Povezani naslovi