emg home

RSS

Ekonom:east media group dobitnik nagrade Media biznis partner 2010

16. jun 2010. | 20:27 22:28

Izvor: Emg.rs

Medijska kuća Ekonom:east Media Group dobila je nagradu Media biznis partner 2010, koju dodeljuje kompanija Mass Media International medijima koji su pružili izrazitu podršku poslovnim subjektima u regionu.

Nagradu u istoj kategoriji dobili sui Radio televizija Srbije, dnevni list Blic i magazin Profit, dok je nagradu Best partner dobilo građevinsko preduzeće Napred iz Beograda.

Na svečanosti u beogradskom hotelu Continental nagrade u kategoriji Biznis partner 2010 dobile su kompanije Prista Oil iz Bugarske, grčki Veropoulos Bros, NLB Group iz Slovenije, Željeznički prevoz Crne Gore, Poslovni sistem Vindija izHrvatske, Aleksandrija iz Bosne i Hercegovine, mađarski Richter Gedeon Grou, Jadran Gottino Foods iz Makedonije, kiparski Iron trust Kipar i Doming-Romstal Group iz Rumunije.

Nagradu Biznis Partner Plus 2010 dobila je kompanija Telekom Srbija za pokazan najviši stepen društvene odgovornosti i brige o lokalnoj zajednici. Nagradu Biznis Partner Extra 2010 dobila je Svetska banka za poseban doprinos stabilizaciji poslovne klime i razvoju poslovne saradnje u regionu, dok je Naftna industrija Srbije dobila nagradu Biznis Partner Special 2010 za uspešno uvođenje i primenu međunarodnih standarda u korporativnom upravljanju.

Bagradu Eko-Biznis Partner 2010 dobilo je JP Srbijašume za pokazanu izrazitu ekološku svest i brigu o zaštiti životne sredine, a Edu-biznis Partner 2010 Ekonomski fakultet iz Subotice za izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i veština menadžera u regionu.

Kompanija Mass Media International ustanovila je ovu nagradu pre 16 godina u želji da se afirmišu najbolje kompanije i institucije. Specifičnost nagrade je u činjenici da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju određene kriterijume. Nagrada ima regionalni karakter i namenjena je kompanijama iz zemalja regiona Jugoistočne Evrope: Slovenija, Mađarska, Rumunija, Moldavija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar, koje su pokazale najbolje rezultate u prošloj godini.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Nagrada

Institucije: Svetska banka, Ekonomski fakultet Subotica

Kompanije: Napred, Telekom Srbija, Srbijašume, Prista Oil, Mass Media International, NLB Group, NIS, Blic, Hotel Continental, Ekonom:east Media Group, Radio televizija Srbije, Magazin Profit, Veropoulos Bros, Željeznički prevoz, Vidnija, Aleksandrija, Richter Gedeon Grou, Jadran Gottino Foods, Iron Trust, Doming-Romstal Group


Unesite tekst komentara:

<<

28. maj - 03. jun 2012.

>>

Povezani naslovi