emg home

RSS

Ministarka: Srbija nije oštećena zbog sporazuma sa Svetlanom Ražnatović

22. april 2011. | 10:34

Izvor: Politika

Ministarka pravde Snežana Malović izjavila da sporazum o priznanju krivice koji je pevačica Svetlana Ražnatović sklopila s Tužilaštvom nije štetan za Srbiju.

"Srbija nije oštećena ni za dinar. Tačnije, suma koju je Svetlana Ražnatović prema sporazumu dužna da uplati je tri puta je veća od one za koju je država oštećena neplaćanjem poreza od transfera fudbalera", rekla je Snežana Malović za Politiku.

Ona je kazala da je Svetlana Ražnatović priznala krivicu za nešto što se godinama naslućivalo da se dešava u sportu i da više nije moguće reći da fudbalska mafija nije postojala. "Na njeno priznanje krivice gledam kao na kraj agonije koja je trajala osam godina. Mene interesuje zašto je ovaj predmet skoro pet godina stajao u fioci i ko je na tome insistirao", rekla je Snežana Malović.

Prema njenim rečima, sporazum o priznanju krivice Tužilaštvo je ponudilo i Draganu Džajiću, koji je takodje okrivljen za zloupotrebu položaja u fudbalskim klubovima, ali da je on to odbio, dok je Zvezdan Terzić bio uskraćen za tu mogućnost jer je dve godine bio u bekstvu.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Pravosuđe

Ličnosti: Dragan Džajić, Snežana Malović, Svetlana Ražnatović, Zvezdan Terzić


Unesite tekst komentara:

<<

31. oktobar - 06. novembar 2011.

>>