emg home

RSS

Poljoprivrednici blokirali većinu puteva u Vojvodini

25. april 2012. | 13:13

Izvor: Beta

Nezadovoljni poljopivrednici danas u podne blokirali veći broj putnih pravaca na području Vojvodine i puteve Kragujevac-Topola i Rača-Cerovac u Šumadiji.

Prema podacima saobraćajne policije, koje prenosi Auto-moto savez Srbije, na području Subotice su blokirane sve priključnice autoputu E-75 i putevi Subotica-Kelebija i Subotica-Sombor. Poljoprivrednici koji su nezadovoljni novim načinom subvencionisanja blokirali su i puteve Sremska Mitrovica-Kuzmin, Pećinci-Surčin, Beograd-Zrenjanin kod Čente, Bela Crkva-Vršac, put od Sremskih Karlovaca do Petrovaradina, između Inđije i Stare Pazove i put Silvaš-Bački Petrovac. Put između Vrča i Zrenjanina je u prekidu kod Konaka, put Novi Sad-irig je blokiran kod Čeneja, a blokiran je i putni pravac Šajkas-Kovilj, navode u AMSS-u i dodaju da se ne preporučije kretanje na put jer su blokade moguće i na ostalim putnim pravcima.

Poljoprivrednici u Srbiji, nezadovoljni novim načinom subvencionisanja proizvodnje po kilogramu predate robe, danas su nastavili proteste koji su prekinuti krajem marta.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

<<

04. jun - 10. jun 2012.

>>

Povezani naslovi