emg home

RSS

Đukanović: Uvek sam vodio odgovornu politiku

09. mart 2012. | 09:20

Izvor: Beta

Grad: Podgorica

Predsednik vladajuće Demokratske partije socijalista Milo Đukanović izjavio da neće nikud otići iz Crne Gore da bi se navodno spasao odgovornosti za politiku koju je vodio dve decenije, koliko je bio na najvišim državnim funkcijama.
 

"Nikud ne idem, sedim ovde i mirno čekam da neko ponudi bilo kakav argument da sam vodio neodgovornu politiku i donosio nezakonite odluke", rekao je Đukanović za TV Crne Gore povodom tvrdnji dela opozicije o tome da bi mogao da ode u Kostariku i tako prestane da bude smetnja razvoju demokratije u Crnoj Gori.

Đukanović je kazao da je odgovorno vodio politiku svih prethodnih godina, u svim prelomnim situacijama za Crnu Goru, od 1990. do povlačenja sa državnih funkcija. "Kada bih imao i zrno sumnje da mi nešto preti zbog navodne odgovornosti za ono što sam radio, ne mislite, valjda, da bih se povukao sa državnih funkcija?", zapitao je Đukanović.

On je rekao da su sve afere protiv njega kreirane u Beogradu da bi ga diskreditovali zbog njegove uloge u obnavljanju suverenosti države Crne Gore.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Afere, Ostavke

Lokacija: Crna Gora

Ličnosti: Milo Đukanović

Institucije: Demokratska partija socijalista


Unesite tekst komentara:

<<

11. jun - 17. jun 2012.

>>
PON
11UTO
12SRE
13ČET
14PET
15SUB
16NED
17

Povezani naslovi