emg home

RSS

Đukanović: Opozicija u zatvor ako misle da će hapšenja pomoći

05. april 2012. | 09:35

Izvor: Beta

Grad: Tivat

Lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović izjavio da u zatvor treba da idu čelnici opozicije i vlasnici dela medija ako veruju da EU inisitira na nekim hapšenjima u Crnoj Gori.

"Kad bi hapšenja navodno bila put za bržu integraciju Crne Gore u Evropu, što tvrde opozicionari, odavde ću im učiniti mali prilog ko je najpodesniji da ga žrtvujemo u cilju evropeizacije Crne Gore”, kazao je Đukanović u sredu uveče na predizbornoj tribuni za loklane izbore u Tivtu.

Kako prenose podgoričke Vijesti, Djukanović je aludirao na čelnike Pokreta za promene Nebojšu Medojevića i Branka Radulovića, bivšeg lidera Socijalističke narodne partije Predraga Bulatovića, čelnike NOVE Andriju Mandića i Gorana Danilovića i vlasnika Vijesti Miodraga Perovića.

Predsednik DPS-a optužio je deo civilnog sektira i medija da iz neutoljive želje za vlašću štete nacionalnim interesima napadajući investitore i pokušavajući da iskoriste tezu da su DPS, njihov lider i prethodna vlada korupirani.

Đukanović je odbacio tezu da Evropa insitira na hapšenju visoko pozicioniranih funkcionera. "Znam ja koga bi oni najviše voleli da uhapse i imaju potpuno pogrešnu predstavu da će time smeniti postojeću vlast i sebi
obezbediti prečicu do dolaska na vlast. Dobar deo njih, nakon dolaska na vlast, želi da Crnu Goru prinese na žrtvenik velikosrpskog nacionalizma", rekao je Đukanović.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Evro-integracije

Ličnosti: Milo Đukanović, Nebojša Medojević, Andrija Mandić, Branko Radulović, Predrag Bulatović, Goran Danilović, Miodrag Perović

Institucije: Pokret za promene, Demokratska partija socijalista, Socijalistička narodna partija


Unesite tekst komentara:

<<

11. jun - 17. jun 2012.

>>
PON
11UTO
12SRE
13ČET
14PET
15SUB
16NED
17

Povezani naslovi