emg home

RSS

Dinkić na Sajmu u Štutgartu

23. jun 2010. | 08:10

Izvor: Emg.rs

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić razgovaraće danas s predstavnicima više od 50 kompanija na Sajmu komponenata za automobilsku industriju koji se održava od 22. do 24. juna u Štutgartu, najavljeno je iz Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.

U grupi kompanija sa čijim će predstavnicima razgovarati ministar Dinkić biće i Daimler, BMW, Mitsubishi Turboshargers, MAN, Diesel, Robert Bosh, Denso, ZF…

Svake godine oko 11.000 posetilaca iz sektora automobilske industrije iz preko 50 zemalja dolazi na ovaj sajam koji se sastoji iz više različitih sektora, a više od 600 izlagača dolazi iz Nemačke, Italije, Francuske, Austrije i Velike Britanije kako bi predstavili svoje proizvode i inovativne tehnologije, navodi se u saopštenju.

Pored proizvođača uobičajeno je da se na sajmu predstavljaju i zemlje upravo kao investicione lokacije, a ove godine će se osim Srbije predstaviti još Slovenija i Maroko.

Dinkić će se u Štutgartu, kako je najavljeno, sastati i sa ministrom za državna i evropska pitanja nemačke pokrajine Baden Virtenberg Volflangom Rajnhart.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Automobilska industrija

Ličnosti: Mlađan Dinkić

Kompanije: BMW, Daimler, MAN, Mitsubishi Turboshargers, Diesel, Robert Bosh, Denso, ZF


Unesite tekst komentara:

<<

07. novembar - 13. novembar 2011.

>>

Povezani naslovi