emg home
RSS

Novim postpejd korisnicima Vipa popust od 50 odsto

01. septembar 2010. | 17:56

Izvor: Emg.rs

Kompanija Vip mobile novim postpejd korisnicima, koji potpišu ugovor u septembru ili oktobru, poklanja 50 odsto popusta na odabranu mesečnu tarifu, koji važi do 31. decembra, saopšteno je danas iz te kompanije.U okviru postpejd paketa, korisnici mogu da izaberu jedan od atraktivnih telefona, uključujući telefone za samo jedan dinar i da do kraja godine plaćaju samo polovinu odabrane mesečne tarife.

Korisnici, kojima nije potreban novi mobilni uređaj mogu da zaključe ugovor o kupovini samo Vip sim kartice koji donosi 25 odsto popusta na izabranu postpejd tarifu u periodu od 24 meseca.

Ako postpejd ugovor potpišu u naredna dva meseca, i njima pripada dodatni popust od 50 odsto, tako da će do kraja 2010. godine namirivati samo 25 odsto mesečnog zaduženja.

Kompanija Vip je najavila i da će od sutra, prvi put u Srbiji, ponuditi specijalne mikro sim kartice koje su potrebne za korišćenje najmodernijih smart telefona i drugih naprednih “tablet” uređaja kao što je iPad 3G.

Za korisnike ovih uređaja takođe važe pogodnosti promocije, pa će, u zavisnosti od postpejd tarife za koju se odluče, i oni koristiti besplatne minute, sms poruke i prenos podataka pod izuzetno povoljnim uslovima, navodi se u saopštenju.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Mobilna telefonija

Kompanije: Vip mobile


Unesite tekst komentara:

<<

22. novembar - 28. novembar 2010.

>>

Povezani naslovi

  • Pozitivno poslovanje Vip mobile u trećem kvartalu

    10. novembar 2010. 14:11 |

  • 1. januara ukidanje poreza na mobilnu telefoniju

    23. novembar 2010. 14:11 |

  • Telenor ne naplaćuje porez na humanitarni SMS za Kraljevo

    18. novembar 2010. 17:11 |