emg home
RSS

Cvetković veruje u pobedu na izborima

22. jun 2011. | 09:24

Izvor: "Večernje novosti"

Premijer Srbije Mirko Cvetković rekao je da veruje u pobedu vladajuće koalicije na narednim parlamentarnim izborima.

Cvetković je rekao da od srpskih ministara do kraja mandata očekuje dobijanje statusa kandidata za EU, smanjenje nezaposlenosti, postepeno povećanje životnog standarda, okončanje saradnje s Hagom i konkretne rezultate dijaloga s Prištinom.

"Za sve to, potrebna nam je ekonomska i politička stabilnost u narednim mesecima. Posle rekonstrukcije Vlade uverio sam se da možemo da delujemo kao snažan tim, brzo, efikasno i s rezultatima", rekao je Cvetković.

Cvetković je kazao da će građani pred glasanje na narednim izborima dobro razmisliti o rezultatima ove Vlade, od krupnih koraka ka EU do uspešne borbe protiv kriminala i korupcije. "Tačno je da ne živimo onako kao što smo svi očekivali, ali će građani razumeti da je Vlada povukla najbolje poteze i sprečila da kriza ne ostavi dramatične posledice. Verujem da će građani Srbije dati svoj glas sadašnjoj vladajućoj koaliciji", rekao je Cvetković za Večernje novosti.

Premijer je kao najveće rezultate rekonstruisane Vlade naveo olakšice u otplati kredita za građane i preduzeća, olakšice poslodavcima za otvaranje radnih mesta, obezbeđen novac za povezivanje radnog staža, sporazum sa sindikatima i udruženjima poslodavaca.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unesite tekst komentara:

22. jun 2011. 17:45:43

| Ljupce

2

E to ja zovem optimizam!

<<

15. avgust - 21. avgust 2011.

>>