emg home
RSS
Ekonom:east magazin

Ekonom:east magazin, Broj 570-571, 21. april 2011.

Ketering u Srbiji

Srebro za Brajana Ferija

Autor: Ivana Ristić

Foto: Saša Čolić

Slavni muzičar u jednom beogradskom restoranu koji se bavi isporukom hrane tražio kinesko posuđe od plemenitog metala, dok je prema rečima osoblja posebno probirljiva glumica Mirka Vasiljević. Na menije se sve više vraća tradicionalna srpska kuhinja. Pojedinačnih narudžbina sada ima manje, ali uvek ima posla na događajima, snimanjima, rođendanima, proslavama

Poslovnim ženama koje žive same ne isplati se da budu domaćice.

Manikir je skuplji od jednog obroka pa one najčešće za 200 do 300 dinara kuvanje zamene porudžbinom. Bojana Mančić je psiholog, zaposlena u HR sektoru jedne osiguravajuće kompanije. Kao tridesetogodišnja mlada žena koja živi sama ne isplati joj se, niti ima vremena i volje da kuva samo za sebe. Ona za Ekonom:east kaže da najčešće jede na poslu, gotova jela za 300 do 400 dinara ili sendvič koji plaća između 150 i 160 dinara.


Da biste pročitali besplatan članak, dovoljno je da imate otvoren osnovni nalog na EMG

Prijavite se svojim korisničkim imenom i šifrom da biste pristupili ovom tekstu.

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me

Zaboravljena šifra?


Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Unestite tekst komentara: