emg home
RSS

Orion počeo sa pružanjem usluga fiksne telefonije

21. jun 2010. | 10:19

Izvor: Tanjug

Orion telekom, drugi operator fiksne telefonije u Srbiji je danas saopštio da je od 17. juna počeo da pruža usluge fiksne telefonije u Beogradu i da je do sada potpisao nekoliko stotina ugovora sa zainteresovanim korisnicima."Mnogi su naš ulazak na tržište prepoznali kao istorijski momenat - prvi put građani Srbije imaju mogućnost izbora operatora fiksne telefonije", izjavio je tim povodom generalni direktor Orion telekoma Slobodan Đinović.

On je ocenio da dolaskom drugog operatora telekomunikaciono tržište dobija oblik zdravog konkuretskog okruženja, od čega će najviše profitirati građani Srbije.

"Težimo da inovativnim servisima i rešenjima utičemo na razvoj svakog segmenta života gde su telekomunikacioni servisi potreba", rekao je Đinović i naglasio da će Orion, ulaskom na tržište, "rešiti problem dvojnika, koji su u zemljama regiona odavano nepoznata pojava".

Osnovna pretplata za fiksnu telefoniju kod Oriona iznosi 599 dinara, uvećana za PDV, a u sklopu nje korisnici dobijaju 100 minuta besplatnog razgovora u lokalu i neogranično korišćenje Interneta brzine 64 kb/s. Aktivacija usluge fiksne telefonije je 7.000 dinara, uvećana za PDV, a u cenu aktivacije je uračunat telefonski ruter i telefonski aparat. Lokalni pozivi unutar mrežne grupe koštaju 0,4 dinara po minutu, međugradski dva dinara, dok su međunarodni razgovori, kako navode u Orionu, znatno jeftiniji nego do sada - cena je već od 3,9 dinara po minutu.

Cena poziva prema svim mobilnim mrežama biće devet dinara po minutu.

Za samo dva radna dana, javilo se nekoliko hiljada zainteresovanih korisnika, a već je potpisano i nekoliko stotina ugovora, što jasno govori o interesovanju naših sugrađana za ovu uslugu, pogotovu žitelja delova grada gde do sada nije bilo tehničkih mogućnosti da dobiju fiksni telefon, navedeno je u saopštenju.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Telekomunikacije

Ličnosti: Slobodan Đinović

Kompanije: Orion Telekom


Unesite tekst komentara:

22. jun 2010. 08:37:21

| filip

0

Koja inovativna resenja imaju ??ORION stedi i nece da plati za koriscenje kablovske infrastrukture Telekoma, a tu ustedu platicemo svi mi nasim zdravljem jer nas ORION vec zraci sa stotina baznih stanica koje su postavili po zgradama samo u Beogradu, uz hiljade po Srbiji. ORION stvara ELEKTROSMOG - elektromagnetno zagadjenje, a koga zanima kakve su posledice tog zagadjenja po zdravlje ( u ovom slucaju mikrotalasi od 0.3-05 GHz) neka izgugla FREIBURGER APPEAL. Uz to, ponuda je skupa i zastarela (64KB/S??)Nadam se da ce se povuci sa trzista jer im je interes samo profit po svaku cenu.

<<

13. septembar - 19. septembar 2010.

>>

Povezani naslovi