emg home
RSS

Popust korisnicima MTS-a tokom jula za međunarodne pozive

07. jul 2010. | 15:48

Izvor: Emg.rs

Korisnicima usluga Mobilne telefonije Srbije (MTS) će u sezoni letnjih godišnjih odmora sa 47 zemalja sveta biti omogućeni međunarodni razgovori po povoljnijim cenama, već od 4,07 dinara po minutu, saopštila je danas ta kompanija.Promotivni period trajaće do kraja jula, a obuhvataće međunarodne pozive i prema mobilnoj, i prema fiksnoj telefoniji u inostranstvu.

Povoljnije cene razgovora odnose se i na neke od najudaljenijih destinacija, poput Hong Konga, Kanade, Kine, Sjedinjenih Američkih Država i Novog Zelanda, ali i na turističke destinacije kao što su Turska, Grčka, Španija ili Egipat, navedeno je u saopštenju.

Pripejd korisnicima će automatski biti aktivirane promotivne pogodnosti, dok će postpejd korisnici aktivirati uslugu slanjem besplatne SMS poruke sa tekstom "PRIJAVA" na broj 7888.

Obračunski interval za ove pozive je 60 sekundi, a uspostava veze koštaće 5,90 dinara, navedeno je u saopštenju.

Tako će, do kraja jula, cena jednog minuta ka fiksnim mrežama u Hrvatskoj iznositi 4,07 dinara, a ka mobilnim 14,05 dinara, poziv ka fiksnoj mreži u Turskoj i Grčkoj koštaće 4,07, a ka mobilnoj 16,27 dinara.

Cena poziva ka fiksnoj i mobilnoj mreži za Egipat iznosiće 20,34 dinara, dok će za Bugarsku jedan minut razgovora sa fiksnom telefonijom koštati 4,07 dinara, a za mobilnu 14,05 dinara, istaknuto je u saopštenju, uz napomenu da u navedene cene nisu uključeni pripadajući porezi.

Objavi:

Del.icio.us
Digg
My Web
Facebook
Newsvine

Teme: Mobilna telefonija

Kompanije: MTS


Unesite tekst komentara:

<<

06. septembar - 12. septembar 2010.

>>
  • Milosavljević: Privatni doktori ce uskoro otvarati bolovanja

    9. sep 2010.

    Beta